PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721026}

The Expanse

2015 - 2022
8,0 26 tys. ocen
8,0 10 1 25699
7,5 8 krytyków
The Expanse
powrót do forum serialu The Expanse

Nikt z moich znajomych, zapalonych wyjadaczy sci-fi tego nie ocenił. Jakim cudem?!

ocenił(a) serial na 9
cynamon_2

Prawda? Chyba kwestia marketingu, ktory w wykonaniu SyFy byl dosc slabo widoczny w USA, a co do dopiero w Europie, gdzie go po prostu... nie bylo. Prawa tu kupil Netflix, ktory wrzucil go miedzy inne seriale. Gdyby Netflix promowal The Expanse tak jak zalosnie slaby Bright, lub Altered Carbon to bylaby zupelnie inna bajka, a tak - zostaje tylko polecanie, polecanie i jeszcze raz polecanie poczta pantoflową i via FB...

ocenił(a) serial na 10
sylwiuszp

3 sezon 12 kwietnia!

ocenił(a) serial na 9
michalkuc1993

11.04 i to tylko w USA, w SyFy, pisalem o tym osobno na forum.

ocenił(a) serial na 10
sylwiuszp

Tak o jeden dzień się pomyliłem . Tylko w USA ale od czego są swoje dojścia

ocenił(a) serial na 5
cynamon_2

Bo to nie jest żadne cudo. Aktorstwo, poza drobnymi wyjątkami, woła o pomstę do nieba.

cynamon_2

Witam , mam pytanie, czy w tym serialu bo aktualnie jestem na początku będą konfrontacje tylko między ludzkie czyli Mars-Pas-Ziemia czy czasem będą jakieś obce cywilizacje wtrącające się lub atakujące w przestrzeni czyli jakaś nowa agresywna rasa czy tylko sami ludzie tam będą...?

ocenił(a) serial na 9
sylwestreczek

Po pierwsze - bylby duzy spojler. Po drugie - it's complicated ;-) Oglądaj uważnie 1. sezon, jest ważny pod kątem wprowadzenia w postacie i wydarzenia geopolityczne, więcej akcji będzie w drugiem i trzecim sezonie.