PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721026}

The Expanse

2015 - 2022
8,0 26 tys. ocen
8,0 10 1 25699
7,5 8 krytyków
The Expanse
powrót do forum serialu The Expanse

Wielka szkoda

ocenił(a) serial na 10

pomyslec ze pierwotnie ekipa expanse miala robic serial wiedzmina ale wtracil sie netflix i wiedzmina robi banda feministek od gownoserialikow marvela :(

ocenił(a) serial na 9
MakoR

Czytałeś kiedyś jakąś książkę Sapkowskiego? Jakąkolwiek? :)

ocenił(a) serial na 10
Ajcek

wiekszosc nawet 3 razy + 3 razy sluchalem

ocenił(a) serial na 9
MakoR

I nie zauważyłeś, że autor jest feministą i lewakiem :)

ocenił(a) serial na 10
Ajcek

Niby gdzie? Ewidentnie widac ze autor jest libertarianinem (skrajna prawica) czyli jak najdalej sie da od "feminizmu". Do tego agnostyk. Feministki (loza czarodziej) zostaly skompromitowane, totalnie wykiwane przez mezczyzn i jedynym ktory mogl pokonac tych mezczyzn byli inni mezczyzni. Nawet Ciri zostala pojamana przez elfy meskie i uratowal ja mezczyzna jednorozec. Bez mezczyzn kobiet nie sa w stanie nic zrobic poza makijarzem. Takie jest przeslanie i jest ono przeciwienstwem feminizmu. To ze najbardzeij kobieca yenneffer stala sie wrogiem lozy tez wiele mowi.

ocenił(a) serial na 10
MakoR

Expanse podobnie, feminstka anna jest najglupsza i kazdy ja ogrywa. Naomi jest w pelni zalezna od Freda a wczesniej byla praktycznie neiwolnica terrorystka. Avasarya jest zastepczynia i musial ja ratowac ochroniaz oraz holden. Bobby jest rowna tylko dzieki bojowemu kombinezowi.

ocenił(a) serial na 9
MakoR

Oczywiście kombinezon Bobbie został z pewnością zaprojektowany przez mężczyznę. :)