ten odcinek to totalne gowno. wszedzie ta propaganda lpgt+ calkowicie beznadziejna historia
Pomijając nachalną propagandę ,był po prostu nudny-nic nie wniósł. Teraz czekajmy na "lincz" :). Serial bardzo mi się podoba i na jeden bym nie ocenił. Gdybym wiedział jak trzeci odcinek będzie wyglądał po prostu bym go pominął, a tak niesmak zostaje.
Nie będzie "linczu", bo to, co napisaliście pojawiło się na tym portalu już kilkadziesiąt razy, więc można jedynie szeroko ziewnąć :)
Dlaczego ma być lincz? Powstało tyle postów jaki ten serial jest zły, bo pojawiła się para gejów i jaki to niesmak pozostał, że to się stało przytłaczające.
Dobrze, że wyszedł już nowy odcinek, bo nie mogę (i nie rozumiem) z tego ciągłego bólu dupy wrażliwców.
Ale lesbijki to by się pooglądało prawda? A zapomniałam, że Bella Rasmey jest uważana za brzydką, więc pewnie nie... ;D
Nie ,lesbijek też bym w rym serialu nie chciał. Jak ktoś swoje homo-skręty chce ogląac-jest masa filmów w tej "tematyce". Oczywiście reżyser może jakoś ram zaznaczyć czyjąś orientację,żeby pokreślić sposób zachowania postaci. Tutaj jednak była ro bezczelna propagana. Jak tam kto to obiera ,nie mam wpływu-po prostu moje zanie.