The Last of Us: Sezon 1 The Last of Us sezon 1, odcinek 3
odcinek The Last of Us (2023)

The Last of Us | Do ostatnich dni

Long, Long Time 1h 16m
6,8 12 tys. ocen
6,8 10 1 11846
The Last of Us
powrót do forum s1e3

Nie jestem Homowofobem, ani rasistą a jak ktoś mnie tak nazwie to mnie obraża.
Mam znajomych różnej orientacji, uczyłem się z ciemnoskórym, który był zajebistym kumplem i jajcarzem ...
To co się dzieje w filmach... odechciewa się oglądać....
W historycznych filmach albo nawet nie historycznych na siłę czarni i geje albo lesbijki... Po co ?
Są miejsca gdzie warto i miejsca gdzie to zupełnie nie pasuje.
Tu też fajnie byłoby zaczepić wątek pokazać piękno ich związku, miłości, ale nie cały odcinek który był nudny i przegięty.
Spieprzyli sprawę sorki....

W dodatku uważam tak ja jak co inteligentniejsi homoseksualiści którzy ... taka robota rodzi tylko nienawiść do wzajemne szczucie się miedzy homofobiami a homoseksualistami ...

Podobnie jak drący się czarni, których już nieraz okazali, że są większymi rasistami, niż wielu białasów. Widać to w życiu i w niejednym filmie !

90% filmów na Netflix i HBO jest z wątkiem homo seksualnym ?
Poprawność, namawianie do eksperymentów ... to po prostu przecinaka.
Bardzo lubię wielu aktorów, muzyków i ich twórczość którzy są czarni, homo, bi itp. bo to dla mnie nie ma znaczenia, ale jak komuś przeszkadza że nie jestem gejem to jest heterofobia sorki...

Nie wytrzymałem, sorki mógł być świetny odcinek z wątkiem homo, a wyszły leniwe kluchy promujące poprawność myślenia, które tylko zaszkodziły mniejszości homoseksualnej !

ocenił(a) serial na 9
JacekNight

Jak ktoś Cie tak nazwie to po prostu stwierdza fakt