The Last of Us (2023)
The Last of Us: Sezon 2 The Last of Us sezon 2, odcinek 1
odcinek The Last of Us (2023)

The Last of Us | Przyszłe dni

Future Days 59m
6,6 2,4 tys. ocen
6,6 10 1 2389
The Last of Us
powrót do forum s2e1

....czy tylko mnie ona strasznie działa na nerwy już od pierwszego sezonu....?

ocenił(a) serial na 1
tamarowski

Nie mogę na nią patrzeć. Psuje mi cały serial. Drewno, które grać nie potrafi. Ona w tym serialu jest chamską, wredną idiotką. Ellie taka nie była.

ocenił(a) serial na 9
tamarowski

Chcieli by było dynamiczne tempo serialu lecz to prawda była irytucajaca i nie wiem czemu akurat tak wykonali. Chcieli byśmy się przejmowali jej losem już od pierwszego odcinka XD lecz i tak słabo ale sam zombie Stalker jest zajebiście zrobiony

tamarowski

Prawdopodobnie będzie remaster serialu i mają ja wyjebać z serialu:D

Alfred_fw

Mnie również nie podoba się kompletnie gra tej aktorki, a jej wygląd działa na mnie odpychająco - jest w niej coś tak odrzucającego ..., zarys twarzy, jej oczy, sylwetka. Do tego dochodzi wątek lesbijski - to to już przegięcie. Kończę z tym serialem na dobre, a szkoda, bo wiele dobrego mógłbym powiedzieć o pierwszym sezonie tego serialu (za wyjątkiem postaci tej aktorki). Może kiedyś doczekam się czasów w których nagminnie wciągane wątki z katalogu "poprawność polityczna", będą całkowicie banowały dany twór filmowy. Dla przykładu, film The Cuties czy jakoś tak (film dla pe.ofili), nazbierał sporo negatywnych recencji (na YT było kilka milionów łapek w dół w porównaniu do bodajże kilkuset tys. w górę), co pokazuje że jeszcze żyją normalni ludzie na tym świecie. Tak w ogóle, to łączę fakt usunięcia pokazywania łapek w dół na YT z wieloma negatywnymi ocenami jakie dostawali czy to jacyś politycy czy cwelebryci którzy nie powinni być przedstawiani przez media internetowe w złej postaci.

Niedzielludek

koleś, ale ludzie LGBT istnieją wokół nas, więc pokazywanie ich na ekranie jest rzeczywistością po prostu :)

Yga

Rozróżnić trzeba ludzi którzy promują ideologię lgbt (ludzie często opłacani przez złoczyńców tego świata, w celu zdemoralizowania społeczeństwa i których celem jeset uczynienie pedofili czymś normalnym - poczytaj o latach 60tych 70tych kiedy chcieli to przepchnąć), a ludzi homo. Ci drudzy mają się czego obawiać bo np. ja o ile wcześniej nie miałem nic przeciwko ludziom homo, tak dziś, gdy na siłę wprowadzają ideologię lgbt jestem poirytowany tym, że chcą nam powiedzieć iż ludzi lgbt jest większość.

ocenił(a) serial na 2
Yga

To nie powód by wciskać zboczeńców do każdego serialu.

Niedzielludek

Jak mogą pominąć wstęp lesbijski, który jest w grze która jest pierwowzorem ? To chyba bez sensu

Nadrovska

czuli nie mogą porzucić tego wątku, a wiele innych znaczących, czy to w grach czy to książkach przekładanych na ekran, mogą pomijać?

tamarowski

nie tylko ciebie. Mogli wybrac jakas ładniejsza dzieczyne.

ocenił(a) serial na 4
piotr_bogucki183

Pioter wstawaj .....

tamarowski

No niestety ona nie pasuje do tej roli. Już prędzej bym ją jako Aby czy jak jej tam zaakceptował. W roli Elly bym Jenne Ortegę widział albo nawet kogokolwiek innego tylko nie tą aktorkę.

tamarowski

Aktorka wygląda jak Iga Świątek :)

ocenił(a) serial na 6
olasilwonik

Orzesz kurde serio tak wygląda teraz dopiero zczaiłem