W grę nie grałem od razu mówię ale do wszystkich jej fanów zacznijcie doceniać to co macie bo przy dzisiejszych czasach poprawności politycznej to dostaliście naprawdę mega dobre show które jest odwzorowane tak jak było czytaj joel nie jest gejem ellie nie jest czarna i tak dalej. Ja jestem bardzo dużym fanem wiedźmina gier i książkę a dostałem to co dostałem od netflilxa a wy jęczycie bo aktorka ellie ma inna mimikę twarzy nie umie jej zagrać dajcie jej szanse to jest jej i reżysera wizja o czepianiu sie jej wyglądu i narzekaniu na nia bo jest brzydsza niż postac z gry to już nie wspomnę. Co maja powiedzieć fani np władcy pierścieni po tym co dostali od amazona xd. Gdyby HBO wzięło Wieśka i powiedziało ze odwzoryja go tak jak ta grę to bym brał w ciemno na waszym miejscu bym zaczął doceniać ale jak chcecie
Doskonala wypowiedz. Ja nie wiem skad sie biora te narzekajace na wszystko pokolenie ciot!!!!
Niestety nikomu nie dogodzisz. Jedni narzekają, że Ellie nie jest podobna, ale widziałem też komentarze, że sam serial jest aż zbyt podobny do gry, więc jest nudny. Tak więc co by się nie działo zawsze będzie narzekanie.
Mi się serial naprawdę podoba, tylko trzeba zrozumieć, że postacie z serialu to nie są w 100% postacie z gry. Trzeba po prostu przestać je porównywać.