PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616932}

The Lying Game

2011 - 2013
7,3 7,7 tys. ocen
7,3 10 1 7696
The Lying Game
powrót do forum serialu The Lying Game

Generalnie ja myśle, że Rebeka jest matką Emmy i Sutton :D

sandrynka87

Od dawna wszystko wskazywało na to, że Ten to prawdziwy ojciec, to, że tak bardzo zabiegał o adopcje i własnie on wychowuje Sutton, te sceny z Sutton/Emmą, to, jak ją rozpieszcza...
A za to, jak się pojawiła Rebeca, to o ile mnie pamięć nie myli, była mowa, że to Annie Hobbs, prawda? Byłam skołowana tym, że wszyscy przyjęli, że teraz jest Rebeca, a bliźniaczki nic nie podejrzewały i trochę zgłupiałam. Kim jest ta kobieta? Zastanawiałam się wtedy czy ona jest prawdziwą matką, a tej w szpitalu dali jej imię i ją tam przetrzymują, by ukryć coś w związku z R., czy może podszywa się pod Annie, którą więżą, by to się nie wydało, a tak naprawdę jest jakaś Rebecą, która kochała się w Tedzie w liceum...?
Ostatnie odcinki wskazują, że to ona urodziła Em i Sutton i to ona dzwoniła podczas operacji matki Justina, kiedy dowiedziała się o ciąży. Tak samo związek z Aleciem, wspólne tajemnice muszą jakoś wiązać się z siostrami. W 19 odcinku, kiedy była sprawdzana jej historia, czekałam, czy może wyjdzie, że nie jest tym, za kogo się podaje, a jednak wszystko na jej temat się potwierdziło. No więc co ją łączy z tamtą Annie z psychiatryka? Obie nosiły to samo imię, więc wykorzystano to przy adopcji, żeby ukryć, kto naprawdę jest matką dziewczynek? Bo np. imię z aktu urodzenia potem zgadzało się z danymi z papierów adopcyjnych, mimo że reszta danych była inna?
W ogóle myślałam, jaka to mogła być brudna sprawa z adopcją. Podejrzewałam, że może matka E. i S spała i z Tedem, i z Aleciem i dlatego obaj się tak angażowali. Albo nawet, że to był gwałt czy coś, ona nie chciała dzieci, dlatego wyjechała, a oni sfałszowali papiery adopcyjne, bo Alec i Ted chcieli/Ted chciał zatrzymać córką i ukryć prawdę.

ocenił(a) serial na 7
Morgana_filmweb

mnie przeraża fakt, że w tym serialu podstawiają nam wszystko pod nos. mam ogromną nadzieję, że Rebecca nie będzie matką bliźniaczek, ale niestety wszystko na to wskazuje...

iaminsane

Serial miał być podobny do PLL, ale tutaj właśnie albo zbyt widać, co jest grane, albo w ogóle nie wiadomo, o co chodzi. Też mam nadzieję, że będzie jednak jakieś zaskakujące wyjaśnienie (w ogóle mam nadzieję, że jakieś będzie, zanim zdejmą serial z anteny).

ocenił(a) serial na 7
Morgana_filmweb

dlatego zaczęłam go oglądać - myślałam, że będzie choć trochę tak skomplikowany jak PLL.. i się zawiodłam.

Morgana_filmweb

Jaaaaa teraz dopiero sobie uswiadomiłam, że Ted faktycznie może byc biologicznym ojcem dziewczynek i dlatego tak bardzo chcą to wszytsko ukryc... A Rebeka faktycznie pewnie bedzie ich matką, a wczesnije byla Annie i pewnie spali ze sobą...

ocenił(a) serial na 8
sandrynka87

Ale czy w którymś odcinku Alec nie mówił do kogoś przez telefon, że Rebecca to jednak nie Annie Hobbs ?

ImmortalMe

No tak mowil, ale rzecz w tym, ze przeciez bylo zdjecie w albumie i sutton i Emma je widzialy i ta kobieta na zdjeciu wygladala jak wlasnie Annie Hobbbs nie jak Rebeka, wiec moze Rebeka nie miala Hobbs wczesniej na nazwisko... Ehhh juz nie wiem nic ...

sandrynka87

Jeśli nie miała, to chociaż tyle jasności. (zawsze mogła zrobić sobie operację plastyczną:D)
Iaminsane - doznałam takiego samego rozczarowania. Nawet wątki miłosne w PLL są ciekawsze i bardziej oryginalne.

ocenił(a) serial na 8
Morgana_filmweb

Haha, operacja plastyczna ;D. Chociaż muszę przyznać, że czasem wygląda dość nienaturalnie xD.

ocenił(a) serial na 8
sandrynka87

dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!! rebecka (anna) jest matką dziewczyn, ona je urodziła, czemu znikła nie wiadomo. oddała je do adopcji - dwóm rodzinom tedowi i drugiej zamożnej ale do tej drugiej przyszła niby biologiczna matka jak było na akcie - anna hobs i wzieła emme do siebie. chata się spaliła i emma trafiła do rodzinny zastępczej. no teraz czas się tylko dowiedzieć w jaki sposób to się stało że rebecka jest ich matką i te wszysytkie tajemnice z nimi związane !!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
coornelcia

a będzie 2 sezon zeby się dowiedzieć ? ;>

ocenił(a) serial na 8
nikka93

mam nadzieję !!!!!!!!!!!!!!! bo skończyło się bosko po prostu !! :P

ocenił(a) serial na 10
coornelcia

haha tez tak uważam . i to piękne " hey mom " sutton. epickie

ocenił(a) serial na 8
nikka93

no daj spokój, padłam na kolana. od zniknięcia sutton na bank są w zmowie. kiedy drugi sezon ???????????????????????/

ocenił(a) serial na 10
coornelcia

nie mam pojęcia , nawet nie wiem czy będzie drugi sezon .
wiadomo coś ?

coornelcia

coornelcia -> To jest... zbyt oczywiste. To nam po prostu powiedzieli. Bez żadnych tajemnic, złożonego dochodzenia do prawdy. Czyli nie może być tak po prostu, jeżeli serial ma trzymać poziom. W jaki sposób się zostaje matką, to uczą na lekcji biologi. ;-) <joke> Pytania: dlaczego tak starannie ukrywają Hobbs? i co ma wspólnego z Rebecą (która ją odwiedzała)?, dlaczego Rebeca odeszła, wróciła i zmieniła imie? Dlaczego ktoś chciał zabić Sutton?

Morgana_filmweb

(jeśli jakieś odpowiedzi były w 20 odcinku, to przepraszam, jeszcze go nie oglądałam i będę wdzięczna za brak spoilerów)

ocenił(a) serial na 8
Morgana_filmweb

to odpiszę Ci jak obejrzysz tylko daj znać ;))

coornelcia

Dam. :)

ocenił(a) serial na 8
Morgana_filmweb

może pytanie zadaje nie w temacie, ale ... wiadomo coś o napisach ? Chcę dobrze zrozumieć ten odcinek, więc postanowiłam czekać na napisy:D.

ImmortalMe

napisy do 20 odcinka mają być jutro na stronie napisy24
a juz dzisiaj są na podnapisi -> tylko są zle szyfrowane i zamiast polskich znakow wyskakuja dziwne symbole, ale patrzac na prosty angielski w tej produkcji i dosc czytelne polskie napisy, to mozecie je juz pobierac ;)

coornelcia

Obejrzałam. Nie wiedziałam, ze Sutton działa z Rebecą, ale też nie byłam jej pewna, przynajmniej od czasu wypadku, bo zdawało mi się, że widzę kobietę, a potem była mowa o facecie, S. miała rzewną historyjkę. Możliwość, że R. wrabia A. była widoczna, odkąd pojawiło się zdjęcie, ale dopiero w tym odcinku tak naprawdę zaczęłam tak myśleć i jakoś końcówka nie zszokowała mnie należycie, a była jedynym zaskakującym momentem. Chociaż motyw dobry, choć może niezbyt oryginalny (zły bliźniak). A tajemnica wciąż nie rozwiązana... Zgadzam się co do tego, że musi być drugi sezon. Jakoś nie usycham z ciekawości, ale nie znoszę seriali urywanych w połowie. Są jakieś informacje na ten temat?

Nie wiem, jak z samymi napisami, ale odcinek z wgranymi jest dostępny na chomiku, zarówno w wersji avi, jak i rmvb.

Morgana_filmweb

zgadzam się co do tajemnicy. Wiele wątków zostało niewyjaśnionych aczkolwiek wszystko wskazywaloby na to, iż Rebecca palająca żądzą zemsty za doznane krzywdy ze strony Aleca oraz Teda, postanowiła zniszczyć obóm Panom życie. Poslubila Aleca ( teraz ma dostep do jego pokaźnego majątku ) oraz poinformowała Kristen o jej romansie z Teddem, wiedząc jakie bedą konsekwencje ( Ted straci rodzinę, nieprawdaż?). Dobrze by było gdyby zdeydowali sie jednak na drugi sezon, ponieważ polubiłam ten serial:)

ocenił(a) serial na 8
Morgana_filmweb

ja mam nadzieję, że zrobią drugi sezon. chciałabym wiedzieć, jak się wszystko potoczyło z R. i T. jak byli młodsi itd. i oczywiście minę np Kristen jak się okaże że są dwie bliźniaczki !! bo Ted na bank o tym wie, Alec również. I jak się potoczy sytuacja z Emma i T., też uważam że na parę się nadają. Jakbyście coś dziewczyny/ chopaki wiedzieli coś na temat 2 sezonu to dawajcie info. Ja teraz oglądam 2broke Girls!!!! MEGA POLECAM !!!!! Jak ktoś się skusi to też czekam na info :)) Pozdrówki

Morgana_filmweb

Jak dla mnie nie musiałby być cały sezon, ale chociaż kilka odcinków, tak, by pozamykać wątki i zrobić porządne zakończenie. Chyba że to jest to: źli wygrali, możemy iść do domu.