Grr.. Ale Sutton namieszała... Jak Ethan w ogóle mógł zdradzić Emmę.. Faceci to idioci ;p Ten kolega Laurel z zespołu jest fajny tylko trochę sztywny. :D
Ten kolega Laurel i tak jest lepszy od Justina który był po prostu denerwujący. xd A Ethan tylko sie całował z Sutton, wiem że to też zdrada, ale przynajmniej nie doszło do niczego więcej. A Sutton tak to po mistrzowsku rozegrała że aż myślałam że śmiechem wybuchne jak na końcu powiedziała że muszą przez to przejść bo są siostrami. No Bi*ch Please....
trzeba przyznać, że to było mistrzostwo świata, tylko, że zdaje mi się, że dość łatwo się to wyda.
jak sądzicie kto pisze te liściki? bo wydaje mi się, że to była taka sama karteczka, jak ta co była przy kawałku sukienki - chodzi mi o to, że czcionka identyczna
Na to nie zwróciłam uwagi, ale wydało mi się to tak sztywne jakby Rebecca sama sobie to wysłała...
Jeśli chodzi o Sutton to podziwiam jej spryt, a poza tym jest niezłą &%$#&
A z Promo następnego odcinka nie można nic wywnioskować co mnie strasznie wkurza!
Stawiam na Rebeccę i coraz bardziej dochodzę do wniosku że jest jednak matką bliźniaczek Sutton po kimś musiała odziedziczyć ten charakterek a zakładając że Ted to tatuś to zdecydowanie po mamusi go ma...
normalnie jestem zachwycona tym jak to rozegrała sutton bo przecież nie mogłoby być tak słodko!!! dobra jest w te klocki, ale jasne jest to że jak się wszystko, wszystko wyda to OLANIE sutton będzie na pierwszym miejscu przez wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!
a ja właśnie "pilnowałam" czy na Twoim chomiku już się przypadkiem nie pojawiły ;< no cóż, szkoda, ale poczekam ile będzie trzeba. jeśli mógłbyś poinformować nas kiedy napisy już będą to będę wdzięczna. ;)
Jak bym miała taka siostrunię jak Sutton to bym nie chciała jej znać:P zwykle lubię te czarne postacie w serialach ale Sutton z tymi swoimi gierkami jest wkurzająca:P
A niektórzy ją na tym forum za nie lubią....W końcu sam tytuł serialu to przecież "kłamliwa gra"czego wiec innego można oczekiwać?
Oczywiście bez Sutton i jej manipulacji nie byłoby tak ciekawego serialu aczkolwiek mnie ta postać po prostu wkurza:P takie tylko moje zdanie;)
Mnie też denerwuje że jest taka wredna...liczę ze może jednak z czasem ta jej wredota zostanie zahamowana...
taka sama jak tutaj. 'Robson8080' ;)
aaa uwielbiam Cię ! ;D a kiedy mniej/więcej można się spodziewać u Ciebie już odcinka z wgranymi napisami ? ;)
Pisałaś, że u Ciebie na chomiku będzie 18odc z wgranymi napisami, ale nie mogę go znaleźć :( Wynikły jakieś problemy, czy jestem po prostu ślepa? ;P
chomik robson8080 jak wejdziesz zjedz troszkę na dół i masz nowe odc seriali jako 1 pozycja jest TLG z wgranymi napisami :)
Ja to na miejscu Emmy olałabym Sutton nawet gdyby wszystko nie wyszło na jaw. Bo fakt faktem pozostaje że w tej opowieści Sutton spała z Ethanem. Więc powinna go znienawidzić tak samo jak i Ethana. I myśle że gdy Mads sie o tym dowie też napewno sie już do niej nie odezwie.
ja jestem w szoku że po tym jak sutton przystawiała się do tego hindusa, że mads z nią gada. i tak nie wie że ona się z nim przespała kiedyś tam. a emma będzie załamana. szkoda mi jej. ale ciekawe jak się okaże wszytsko czy ethanowi pocałunek też wybaczy.....
gdzie pobrac napisy do 18 odcinka ?
Na tym chomiku co podano wyżej,pobrałem,ale nie da sie nic z nimi zrobić ;/
bestplayer bez problemu otwiera i wiele innych odtwarzaczy więc nie wiem w czym problem !!!
Sutton jest straszna, dziwie sie, że ktokolwiek jeszcze z nią rozmawia.
Co do Rebecci, mysliscie, że to zdjęcie to jej sprawka?
raczej nie wysłała by raczej sama tego do siebie. chyba że ma wspólnika, który jej pomaga.
Z obejrzeniem tego odcinka, straciłam resztki sympatii jakimi darzyłam Sutton. Żeby zachowywać się tak w stosunku do własnej siostry trzeba być naprawdę podłą, wredną i egoistyczną osobą, która nie liczy się z nikim oraz z niczyimi uczuciami. Teraz mam tylko nadzieję, że Emma będzie z Thayer'em, bo byliby naprawdę fajną parą. A Sutton życzę żeby została sama. :)
Mi to tam w sumie obojętne z kim będzie Emma, ale Sutton również życzę samotnej śmierci :). Ethan jest beznadziejnym chłopakiem, skoro nie dość, że nie rozpoznał, że to nie jego dziewczyna, to na dodatek nie zna jej na tyle dobrze, żeby wiedzieć, że to nie ona. No po prostu szczęka opada. Dziwi mnie też trochę to, że zawsze uwielbiam czarne charaktery, a ten serial to dla mnie jakby odwrócenie o 180º. Nie lubię żadnego bad-assa (dajmy na to Alec), a za to uwielbiam każdą pozytywną postać (oprócz Laurel, która jest niesamowicie infantylna i wkurzająca). Jak pozbawionym uczuć trzeba być, żeby robić to, co robi Sutton? Po prostu chore...
Właśnie ja też tego nie umiem zrozumieć jakim cudem Ethan nie rozpoznał własnej dziewczyny, którą podobno tak kocha.
Fakt Laurel jest trochę irytująca, ale za to uwielbiam dzieciaki od Alec'a. No i Rebecca po tym odcinku u mnie zyskała plusa za to, że nie chciała kryć Alec'a w sprawie morderstwa.
Ale szmira z niej! Po prostu wziąć za kudły i przelecieć przez pole... Masakra. Chciałam ją uderzyć. Ethan chyba był już tak zmęczony tą sytuacja że nie wiedział o co chodzi, ale powinien wiedzieć że Emma by czegoś takiego nie zrobiła, bo dobrze wie jakie ma problemy z zaufaniem do mężczyzny a ufała tylko jemu. Chyba teraz na 100% wiadomo że Alec zabił Dereka, a Rebecca pomaga bo w 80% jest mama bliźniaczek, innej opcji bezinteresownej pomocy nie uznaję...
Zgadzam się z tym co napisałaś.
Mimo to, że widziałam jaki Alec jest w serialu nie pomyślałabym, że byłby skłonny zabić Dereka, prędzej pomyślałabym, że wyręczy się kimś, niż zrobi to osobiście.
To nie była bezinteresowna pomoc. Rebecca mówiła przecież coś w stylu, że trzeba być cierpliwym i czekać jak przyjdzie odpowiedni czas na zemstę. Myślę więc, że oprócz pomocy Sutton, miała własne powody. Zemsta za to co się stało w przeszłości...? (może Alec i Ted ją wykorzystali, nie pozwolili zatrzymać dzieci, jeśli faktycznie jest matką bliźniaczek? cokolwiek to jest, to odkąd się pojawiła, widać, że nie jest bezinteresowna i coś knuje)
Rebecca ma jakieś plany wobec Aleca i chyba jednak nie będą to miłe plany..ciekawe co ona naprawdę chce...Oczywiście pomogła Sutton(Emmie) bo dzięki temu zyskała haka na Aleca...
oglądałam promo do następnego odcina i obawiam się, że (jeżeli nie była to scena z poprzednich odc, a raczej nie była, bo po ubraniach nie kojarzę żeby tak było ;P) Ethan wkurzony na Emmę prześpi się z Sutton, by zemścić się na tej pierwszej, a gdy wszystko się wyjaśni będzie już "po ptokach"...