The Mandalorian (2019)
The Mandalorian: Sezon 2 The Mandalorian sezon 2, odcinek 6
odcinek The Mandalorian (2019)

The Mandalorian | Rozdział 14: Tragedia

Chapter 14: The Tragedy 32m
8,3 2,1 tys. ocen
8,3 10 1 2135
The Mandalorian
powrót do forum s2e6

Po ostatnim świetnym odcinku, który otwiera możliwość na powrót Thrawna (świetna postać, polecam jego nową trylogię książkową, tworzy ją ten sam autor co starą i jest o wiele lepsza), Ezry czy Sabine, występ Ahsoki oraz w końcu ujawnione imię Grogu. Ciekawi mnie co wydarzy się na planecie Tython w świątyni, ale mam pewne podejrzenie co do tego kto się tam pojawi. Przez premierą sezonu byli ujawnieni aktorzy i jednym z nich była Chloe Bennet (znana choćby z Agentów Tarczy), która może zagrać Doktor Aphrę. A biorąc pod uwagę, że w serii komiksowej Darth Vader przebywała ona wraz Vaderem (pracowała dla Imperium) na tej planecie to zapewne Mando z młodym ją spotkają i pomoże im ona dotrzeć do tego kamienia o którym wspominała Ahsoka.

ocenił(a) serial na 6
marcusfenix345

Oby tych powrotów postaci z seriali animowanych w wersji live action jak najmniej. Mandalorian jak pokazał w sezonie 1 dobrze radził bez nich, więc po co to psuć. A jak
widać po odcinku twoje przypuszczenie okazały się mylne i dobrze. Jednak od jakieś
tam Doktor Aphry lepszy jest, był i będzie Boba Fett.

ocenił(a) serial na 9
Rinzler

Boba był kozak. Szkoda tylko, że Mando nagle dostał zaćmienia umysłu i nie wziął plecaka, a tak mógł uratować małego.

Rinzler

Dobra, może nie ogarniam, skąd Boba Fett. Czy nie zginął w powrocie Jedi? A to dzieje się dużo po tym czasie przecież, albo czegoś nie łapię.Przyznam że jego pojawienie się mnie dziwi.