The Mandalorian (2019)
The Mandalorian: Sezon 3 The Mandalorian sezon 3, odcinek 6
odcinek The Mandalorian (2019)

The Mandalorian | Rozdział 22: Najemnicy

Chapter 22: Guns for Hire 44m
6,8 1,5 tys. ocen
6,8 10 1 1454
The Mandalorian
powrót do forum s3e6

Tragedii nie ma

ocenił(a) serial na 10

Odcinek sam w sobie nie był zły, trochę nudny, ale jestem fanatykiem podróżowania po świecie star wars, dlatego oceniłem go na 7. Ocenę zaniżam również za oddanie miecza Bo-Katan, bo nie pasuje mi to z planem fabularnym jaki miał mieć ten serial i mam odczucie, że było to wszystko zmieniane na siłę. Może i Kryze była prawowitym właścicielem, ale to Din był przez 2.5 sezonu (0.5 to boba fett) był ukazywany nam jako ten, który stanie na tronie i poprowadzi wszystkich Mandalorian.

TrueskavkaPL

No nie wiem, patrząc na to jak przedstawili postać Dina to można było się po nim oddania czarnego miecza czy ewentualnego przywództwa

ocenił(a) serial na 10
cichy3y

Djarin jest w tym sezonie kompletnie postacią drugoplanową na rzecz Bo-Katan.

ocenił(a) serial na 10
wiesiekpuchacki

Szczególnie że budowana jest relacja między nimi, czyli będzie ślub.

ocenił(a) serial na 5
TrueskavkaPL

Kiedy Din był tak przedstawiany?

ocenił(a) serial na 3
andand22

No właśnie. Din nigdy nie przejawia żadnej inicjatywy odnośnie rządzenia, chce oddać Darksabera już pod koniec drugiego sezonu Bo-Katan zaraz jak go wygrywa od Gideona a sam z nim nie robi niczego co dawałoby mu jakikolwiek autorytet wśród swojego klanu. Dlatego myślę, że argument o nazwie "Din był przez 2.5 sezonu ukazywany jako ten, który stanie na tronie i poprowadzi wszystkich Mandalorian" to bzdura.