No nie wytrzymam. Niby nic do Briana nie mam, ale mimo wszystko wolałabym Chloe z Alkiem. Odcinek zapowiada się ciekawy.
Oto prmo:
http://www.youtube.com/watch?v=hrl40VluYD8
Nom ciekawy ! Ja też bym chciała Chloe z Alekiem<3 On jest boski, a Brian nudny jak flaki z olejem <według mnie>. Ciekawe jak skończy się ta scena z pocałunkiem Chloe>&<Brian. Może ona go pocałuje i on nie umrze, bo...bo coś tam, albo go nie pocałuje bo przyjdzie Alek :P Ale to tylko spekulacje
Oglądałam wczoraj odcinek 1x09 i
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER i Chloe powiedziała, że z Brianem koniec, a na końcu ona i Alek całowali się na dachu SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
robiąc takie rzeczy ona tylko rani Aleka :( Szkoda mi go
Trochę się zawiodłam oglądając to promo. Całuje się z Alkiem mówi mu, że czuje się z nim bezpieczna itd a w następnym odcinku mówi, że kocha Briana. Jak dla mnie porażka.
Biorę tęż pod uwagę, że Brian jest jakiś inni wtedy ona go pocałuje nic się nie stanie. Oby tak nie było ..
Na 2 fronty leci dziewczyna. A tak na poważnie, to jestem bardzo ciekawa jak rozwinie się sytuacja w ostatnim odcinku.
Oby nie... JA chce Aleka <3 ! heh w tej chwili zachowuje się jak rozkapryszone dziecko, ale oni są sobie przeznaczeni. Jakoś ten Brian mi nie leży :/
Co do promo to zapowiada się naprawdę ciekawie. Mam nadzieję, że Brian jednak będzie normalny i ona go jednak nie pocałuje ...
Mnie to tam rybka kogo wybierze, chociaż bardziej mi leży Alek:) A co gorsza, odcinek 10 może być ostatnim odcinkiem całego serialu, tego byłoby dopiero szkoda.
Mam nadzieję że nie pocałuje Braiana bo wtedy on umrze, Alec ją pewnie rzuci i pogorszy swoją sytuacje z bractwem.
Oglądalność jest coraz niższa, a jak wiemy nieraz już seriale zostały usuwane ze względu na małą popularność. Pożyjemy, zobaczymy. Myślę, że wiadomość o drugim sezonie pojawi się od razu po wyemitowaniu ostatniego odcinka. Niestety przypuszczam, że drugiego sezonu nie będzie, no trudno. Były i lepsze seriale i niestety zostawały anulowane. Szkoda.
Czy ja wiem, promo jest intrygujący, dlatego mnie się podoba i myślę, że wiele osób tak to spostrzega. :)
No przecież już kilka osób tu pisało, że głupio zrobili, że znów łączą Chloe z Brianem.
Myślę sobie tak: czy głupio zrobili to się dopiero okaże...... może to być podstawa, żeby Chloe z Alekiem byli naprawdę razem. Przecież, aby serial miał oglądalność musi się tam coś dziać ! Głupio by było, gdyby od razu między Chloe z Alekiem było wszystko poukładane i wspaniale i tak do końca serialu - Szczęśliwa para forever . Wlokłoby się to jak flaki, a tak na koniec mogą nam dać najbardziej wyczekiwany happy end - Chloe + Alek = Big Love <3
No chyba ,że to będzie ostatni odcinek to naprawdę głupio zrobili :/
Nie no, ja rozumiem, ale coś mi się widzi, że jakiś wynajdą sposób na to, że Brian i Chloe będą mogli być forever razem XD
A tak w ogóle, to serio nie mogę zrozumieć, jak można zakochać się w kimkolwiek innym niż w Aleku xD
jeszcze nie wiadomo, możliwe że będzie 22, ale jeśli już to dopiero w styczniu
Ben napisał na swoim fejsie ze nic nie jest potwierdzone i on również nie został oficjalnie powiadomiony o dalszej kontynuacji.
A promo cóż... Chloe mnie strasznie irytuje swoim niezdecydowaniem przy którym rani innych. Myśli tylko o sobie a nie o tych którzy ja kochają
Akurat nie zarzucałabym jej egoizmu, bo jak wspomniano w 9 odcinku - dla Chloe najważniejsi są przyjaciele i rodzina. O wszystkich wokół się troszczy, martwi, ale serce nie sługa. I rozumiem o co chodzi, że mogłaby nie robić Alekowi nadziei. Ale często tak jest, że próbuje się wybić klin klinem, próbuje się zaznać szczęścia z kim innym, a że niekoniecznie wychodzi to już inna sprawa.
Abstrahując od jej zachowania - też kibicuję Alekowi <3. Mimo, że początkowo Brian mi bardziej wpadł w oko, i wizualnie i pod względem charakteru, bo nie przepadam za takimi 'co to nie ja' jak Alek z pierwszych odcinków.
Zastanawiam się nad jednym... o co chodzi z matką Briana i dlaczego jego ojciec tak nienawidzi maian?
My nie spoilerujemy. Tylko rozmawiamy na temat jak serial/odcinek może się zakończyć i są to tylko czyste spekulacje. Po za tym ten odcinek nie miał jeszcze premiery, a :
Spoiler - jest niepożądaną informacją o szczegółach zakończenia utworu np. telewizyjnego
my nie mamy pojęcia jak się zakończy.
Znalazłam na jednym blogu taki komentarz :
" No, a teraz ten SPOILER.
Przeglądając proma i filmiki na temat TNLOCK natrafiłam na ciekawy komentarz. Otóż jedna z użytkowniczek strony YT napisała SPOILER, że w 10 odcinku Brain będzie umierał, a Chloe każe mu się pocałować. Czy jest to prawdą ? Pojęcia zielonego nie mam, ale dowiemy się już w środę. "
Nie zastanawialiście się czy może jednak Chloe, dlatego że oprócz zwykłego Maia (czy jak tam się to pisze) jest również Łącznikiem to może pocałować człowieka, nie uśmiercając go przy tym? Gdy pocałowała tamtego chłopaka, on umarł, ale była również scena jak ten czarny koleś z blizną przyznaje ojcu Braiana, że "załatwił sprawę". I pokazała się scena w pokoju tego martwego chłopaka. Czyli to nie musiała być wina Chloe, ale człowieka z blizną. Przepraszam, jeśli nie za bardzo logicznie to ujęłam. Mam nadzieję, że zrozumiecie. ;] Co sądzicie o moich przypuszczeniach?
ja tez tak sądze koleżanko!! i mam nadzieję, że nasze przypuszczenia się spełnią ;D ja z niecierpliwością czekam na ten następny odcinek i jeszcze go nie ma, a dzisiaj chyba jest premiera w usa to powinna być przynajmniej angielska wersja :P
też się nad tym zastanawiałam... i myślę, że to jest to ! :)
Tak, dziś jest premiera w USA o 9 p.m czyli na nasze to chyba 3:00 w nocy. Tak więć o 3 w nocy możecie oglądać TNLOCK na żywo na : http://tvpc.tv/Channel.php?ChannelID=4262 , a o 2:00 leci Pretty Little Liars więc można sobie obejrzeć czekając na Chloe
Heehee ja ostatnio czekałam do 2 na Pretty Little Liars,a potem oglądnęłam jeszcze TNLOCK :)
ja to już pisała w innym wątku, ale nikt mnie nie poparł ;)) ...też tak myślę, alemam nadzieję, że Chloe mimo to będzie z Alkiem...
O to co Skyler (Chloe ) powiedziała o letnim finale (1x10)
Speaking of potentially dangerous endeavors, Skyler can't wait to see how fans react to the shocking season finale. "It's explosive. There are so many twists and turns. Fans will be shocked at who is working with who. And Chloe kills one of the main characters. So … ya know, it's pretty juicy."
Czyli w skrócie dla tych co nie znają angielskiego : Finał będzie wybuchowy. Będzie wiele zwrotów akcji. Fani będą zszokowani tym kto z kim współpracuje. Chloe zabije jedną z głównych postaci.
Co do zabicia...czyżby to był Brian ? A może ktoś zupełnie inny ? Jak myślicie ?
Edit:
http://abcfamily.go.com/shows/nine-lives-chloe-king/photos-details/sneak-peek-be autiful-day/835664/sneak-peek-beautiful-day/835664/835657 - Mama Chloe wybiera się na kolację, niech zgadnę czarujący i miły ojciec Briana?