PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=600363}
7,0 4,8 tys. ocen
7,0 10 1 4757
The Nine Lives of Chloe King
powrót do forum serialu The Nine Lives of Chloe King

Ja już po obejrzeniu odcinka. Dzieje się hmm... dość dużo. Dobrze, że Chloe ułożyła sobie
sprawy z Alekiem <3 Brian jak zwykle wszystko psuje... Ja jestem ciekawa jak dalej się
potoczy wątek ojca Chloe, czuję, że może mieć coś wspólnego z Miami, a jakie są Wasze
wrażenia po obejrzeniu ?

FlammeFleur

Wie ktoś może jak nazywa się piosenka z samego końca tego odc?

ocenił(a) serial na 10
justynaa95

świetny odcinek!.....Braian niepotrzebnie przylazł na koniec, ale trudno...też sądzę, że ojciec Chloe może mieć coś wspólnego z Maianami. Kurcze mam nadzieję, że Alek będzie z Chloe. Tak go lubię ;) nie wiem czy oglądacie The vampire diaries, ale przypomina mi on Damona. Obaj są tajemniczy, potrafią być źli i słodcy równocześnie ;)
przeraża mnie myśl, że jeszcze zostały tylko 2 odcinki....mam nadzieję, że dorobią do sezonukilka odcinków lub będzie drugi...tylko żeby nie trzeba było dłuuugo czekać...jeśli ma ktoś linki ze zwiastunami kolejnego odcinka to niech wstawi...z góry dzięki

ocenił(a) serial na 10
TheSecret

Masz racje że Alek jest podobny do Damona!!!

TheSecret

mi sie wydaje,ze jesli bedzie 2 sezon, to dopiero w styczniu, bo teraz leci sezon letni. bedzie podobnie jak z Pretty Little Liars, bo ta sama stacja zamawia kolejne sezony

ocenił(a) serial na 9
justynaa95

To jest: I'm In Here - Sia

Esency

A wie ktoś jak nazywa się piosenka z początku odcinka, kiedy Chloe siedzi sama i płacze?

Cziczi

Dzięki za odp:* Przypomina ci Damona? W sumie.. może faktycznie:D Mi on przypomina Jace'a z Darów Aniola:) Nie wiem czy któraś kojarzy.:)

ocenił(a) serial na 10
justynaa95

oczywiście jest mniej drastyczny niż Damon, ale troszkę charakter podobny ;)

ocenił(a) serial na 5
justynaa95

Taaak! Wykapany Jace, też mam takie skojarzenia, miło że nie jedyna : D.
Właściwie serial jak dla mnie nieco nudny, ale przez to, że czytałam niedawno Miasto kości i zauroczyła mnie postać Jace'a, chętniej zaczęłam go oglądać - właśnie przez skojarzenia Aleca z JC i nieco też Chloe z Clary.

A co do odcinka, to pierwsza scena, ta przed czołówką świetna - aż przewijałam ją dwa, trzy razy. Trochę mi szkoda Briana, bo widać, że dobry chłopak i do tego taki przystojny, ale mam nadzieję, że Chloe będzie z Aleckiem. Nie ma to jak urok 'złego chłopca' ; ).
W ogóle odcinek całkiem ciekawy. Podobał mi się motyw z włamaniem do domu, no i sam fakt, że złymi charakterami byli teraz ludzie, a nie postacie nadprzyrodzone.

ocenił(a) serial na 7
FlammeFleur

Popieram, Damon i Alek mają w sobie to coś... co mnie od razu urzekło, ; ) albo niby im nie zależy.... a tutaj proszę,niemalże zabiliby by być z TĄ wybraną ; ) zamieniłabym się z Niną albo Skyler.. och tak ;)

ocenił(a) serial na 9
toxicxdream

Nie macie może promo następnego odcinka?

ocenił(a) serial na 7
kiraford

to nic trudnego, wystarczy napisać nazwę serialu i nr odcinka czyli 9 promo na youtube ;]
http://www.youtube.com/watch?v=hFWk2oT0nIg

Ooo, O.o Braian ma u mnie GIGANTYCZNEGO minusa za to, że uderzył Aleka ;D jeszcze go jakoś znosiłam, ale teraz to przegiął ;D

ocenił(a) serial na 10
toxicxdream

u mnie Brian też ma minusa. Mam nadzieję, że Alek mu tak przyłoży, że się nie podniesie ;))

ocenił(a) serial na 10
toxicxdream

dokładnie...tacy twardziele, że niby nic ich nie rusza, a okazują się tcy delikatni ;) też chętnie bym się zamieniła z którąś z dziewczyn...mają farta

ocenił(a) serial na 10
TheSecret

nie wiem czy abc już wypuściło sneak peeki, ale jak ktoś będzie miał to proszę o linki ;)

TheSecret

Sądzicie, że Alek odda Brianowi ? Jako Miam ma zdecydowanie większe szanse na dobicie tego gnojarza ;>

ocenił(a) serial na 9
FlammeFleur

ja mam 2 opcje:
-nie będzie się na niego rzucać w ogóle
-będzie chciał mu oddać, ale Chloe go powstrzyma

Chociaż baaaaaardzo chętnie bym zobaczyła jak Alek daje prawego sierpowego dla Briana. :D

ocenił(a) serial na 10
urszulankaa

Ja myślę, że Chloe stanie jakoś między nimi. Albo taka akcja jak z dziennika Bridget Jones x D
http://www.youtube.com/watch?v=-mwekqkKX6Q&feature=related - po turecku ale scena + piosenka the best : )

ocenił(a) serial na 7
meel

hahah, a wiesz, że to bardzo możliwe w końcu są w sklepie, w którym są bardzo ładnie OSZKLONE witryny sklepowe ;D
hihi, ale tak na poważnie, Alek po tym uderzeniu podniesie się, zapewne Chloe będzie w szoku, że Braian to zrobił, ale Alek A) wkurzy się i będzie chciał mu oddać, ale go powstrzymają B) nie odda mu, choć oczywiście będzie chciał ;D ps. z tego co widać Braian użył całej swojej siły, taki zamach zrobił jakby miał uderzyć coś ogromnego XD

ocenił(a) serial na 10
toxicxdream

@ toxicxdream - zgadzam się z twoim stwierdzeniem w obu kwestiach. A i B XD
Alek mniej by się pewnie wysilił a Brian już by leżał i kwiczał : D

ocenił(a) serial na 10
meel

chyba już znam odpowiedź : http://www.youtube.com/watch?v=tHBwWIblB2g : dd

ocenił(a) serial na 7
meel

aa właśnie, miły i romantyczny gest z kwiatkami, naprawdę się stara - uwielbiam takie rzeczy ;D

meel

Może i tak powie, ale w odcinku 10 zwierzy się swojej mamie że nadal jest zakochana w Brianie, a Alec to usłyszy.

ocenił(a) serial na 7
FlammeFleur

Wciąż nasuwa Mi się jedno pytanie - CZY ONA W KOŃCU POWIE SWOJEJ MATCE?!

ocenił(a) serial na 10
The_BiLeK

Ja chcę by powiedziała ; )

FlammeFleur

Mi było żal Brian'a jak zauważył Chloe i Aleka, gdy się całowali. Widać, że go to zabolało.