The Nine Lives of Chloe King: Sezon 1 The Nine Lives of Chloe King sezon 1, odcinek 10

The Nine Lives of Chloe King | Beautiful Day

9,1 326  ocen
9,1 10 1 326
The Nine Lives of Chloe King
powrót do forum s1e10

s01e10

ocenił(a) serial na 10

po obejrzeniu tego odcinka dalej sie nie umie otrzasnac :p mega odcinek :)

ocenił(a) serial na 6
Monika_512

Ja tak samo, w żadnym serialu jaki oglądałam nie zdarzyło się, że wszyscy umierają. Szkoda mi Briana, ale może jakimś cudem okaże się, że on żyje

ocenił(a) serial na 7
Monika_512

a ja się cieszę w sumie, że Brian is dead ;P
szkoda to mi Jasmine
odcinek niezły

Anntek_

Mam chyba za dobry charakter, bo ja tam nigdy nie lubię, jak główni bohaterowie giną, nawet jeśli za nimi nie przepadałam;]

Odcinek faktycznie był dobry, akurat na finał. Nie sądzę jednak, żeby wszyscy mieli zginąć. Powiedziałabym, że dla Jasmine i Valentiny jest jeszcze szansa, skoro na scenie pojawił się Alek, a Brian niekoniecznie umarł - kiedy wyjaśniano Chloe kwestię pocałunku z człowiekiem, wspominano też, że oprócz śmierci możliwy jest też paraliż, być może właśnie to spotkało Briana, a Chloe była zbyt roztrzęsiona, by to zauważyć. Tak czy inaczej, nie zakładałabym od razu, że wszyscy zginęli;]

ocenił(a) serial na 10
little_bird

To byłoby zbyt proste, żeby wszyscy zginęli ;]

ocenił(a) serial na 7
sucker

Jestem prawie pewna że umrze tylko Valentina. ale co to za odcinek. Nie wolno tak robić. To powinno być karalne.

ocenił(a) serial na 7
Monika_512

a ja podsumuję go tak: całe szczęście, że Alek żyje ;D

ocenił(a) serial na 5
Monika_512

Czekajcie, bo to jeszcze nie koniec. Nie wiadomo co stanie się z Alkiem, widać było jego szok jak dowiedział się, że człowiek, który zamordował dwie bardzo bliskie mu osoby jest jego bratem. Mam nadzieję, że nie odwróci się od wszystkich i nie przejdzie na "drugą stronę". Co by nie było takie zaskakujące, Chloe odrzuciła go, Jasmine i Valentina nie żyją, więc spokojnie mógłby się przyłączyć do brata chcąc zemścić się na ukochanej.

Pozostaje jeszcze kwestia matki Chloe, o której chyba wszyscy zapominają. Ona też była na celowniku bractwa a po minie Whitleya nie widać było, jak by chciał ją oszczędzić.

Finał był bardzo ciekawy i wciągający. Chciałbym tylko zauważyć, że jeżeli nawet zamówią DRUGI sezon to wyemitują go najwcześniej ZA ROK !!!
Mimo, że "możliwe", iż tylu bohaterów zginęło to nie jest to pewne. Za to w serialu Vampire Diaries, podczas procesu złamania klątwy przez Klausa wymordowali prawie CAŁĄ obsadę !!!

ocenił(a) serial na 7
Xemidra

bez przesady z tą całą obsadą. :) Mam nadzieję że ten rok oczekiwania szybko zleci, bo będą seriale na "zastępstowo" chociażby vampire diares od września.
A Alek to bardzo ciekawa postać, twórcy serialu mogą z nią jeszcze dużo pokombinować, bo mają dużo możliwości.
Chciałabym żeby Brian na prawdę nie żył, bo nie mogłam patrzeć na monitor jak się pojawiał. Jakoś nie przypadł mi do gustu jako postać i wizualnie...

Monika_512

Dobry odcinek, mam nadzieję że będzie kontynuacja ale powoli przyzwyczajam się do seriali co kończą się w "głupi "sposób.

szarit

osobiście uwielbiam Chloe i Aleka razem <33
mam nadzieję, że nie przejdzie na "złą stronę" jak ktoś już napisał. odcinek mega. wiecie, że zaczęłam to oglądać dzisiaj ? zaczęłam po południu i obejrzałam wszystkie 10. przed chwilą skończyłam oglądać. serial świetny.
1. czy wiecie kiedy będą kolejne odcinki ?
2. wiecie ile ma być odcinków w sezonie ?
3. wiecie czy będzie drugi sezon ?
nie mogę się doczekać co będzie dalej. myślę, że zginie tylko Valentina tak jak ktoś już napisał. mam nadzieję, że Jasmine i Alek i mama Chloe będą żyli :)

ocenił(a) serial na 10
PLL_fan

nie wiadomo co z dalszymi odcinkami....ale do tego, że dopiero za rok jak co. To niepawda...jak będzie przedłużenie sezonu do 22 odcinków to doczekamy nowych odcinków w zimie;)

Ja nie lubię Briana, ale jak dla mnie jest on właśnie lekko sparaliżowany....Chloe prawdopodobnie ma przywileje jako łącznik i nie zabija ludzi pocałunkiem....
Co do reszty "umarłych" jestem ciekawa, bo nie widzę mniej lub bardziej prawdopodobnej opcji. Daję im 50% szans, że przeżyją i 50% że nie. Alek...hmmm ciekawe co zrobi ta urocza osóbka ;))
A mama Chloe.....może Chloe ją uratuje i od razu mama dowie się, że jej córka ma nadprzyrodzone siły?....

ocenił(a) serial na 5
TheSecret

Przedłużenie do 22 odcinków ? Nigdy w życiu !
Ktoś wcześniej gdzieś napisał, że serial nie ma w cale takiej dobrej oglądalności, więc nie liczyłbym na więcej niż 13 odcinków (16 MAX). Do tego nawet jak zamówią kolejny sezon to wyemitują go TYLKO I WYŁĄCZNIE w paśmie letnim. (od końca maja/początek czerwca - środek sierpnia/początek września)

Ten serial jest przygotowany na pasmo letnie, więc będzie za rok. Nie słyszałem nigdy, żeby jakiś serial z pasma letniego został przeniesiony na pasmo zimowe.

Do tego wymordowania obsady w TVD to zabili 6 osób jeżeli dobrze pamiętam.

ocenił(a) serial na 10
Xemidra

jak to nie ?....przecież choćby Pretty Little Liars pojawia się latem i zimą....
Według mnie jak już przedłużą to do 22 a nie 13 czy tam 16.....ABC tworzy raczej seriale 10, 22 odcinkowe(w sezonie)

ocenił(a) serial na 7
TheSecret

obstawiam, że kontynuacja tego serialu będzie w styczniu tak jak Pretty Little Liars

ocenił(a) serial na 5
rockowa_a

Faktycznie, przepraszam i zwracam honor. Znalazłem seriale, właśnie między innymi Pretty Little Liars, które są emitowane w sezonie letnim i zimowym...

...ale sezony PLL mają zamówione 22 i 25 odcinków. The Nine Lives of Chloe King tylko 10, więc nie zobaczymy żadnego odcinka w najbliższym zimowym sezonie.

Nawet jeżeli mówicie o ewentualnym przedłużeniu tego sezonu albo o następnym to decyzja o tym powinna zostać podjęta DUŻO, DUŻO wcześniej i podana oficjalnie np: na ostatniej konferencji prasowej, czego nie zrobiono.

Najpierw muszą mieć co wyemitować, a aktualny sezon nie dostał żadnego zamówienia na dodatkowe scenariusze. Teraz jest już za późno !

Nawet jak by cudownie zamówili scenariusze to nie zdążą do końca lata nakręcić wystarczającej ilości materiału, a na pewno nie będą kręcić dynamicznych scen w bluzach czy kurtkach, a co dopiero mówić o zmontowaniu odcinków tak jak trzeba.

Więc... mam nadzieję, że rozwiałem wszystkie wasze ewentualne nadzieję na wyemitowanie kolejnych odcinków w styczniu czy w lutym czy kiedykolwiek w tym sezonie zimowym.

Tak więc do zobaczenia ZA ROK !

P.S. a zapomniałbym, co do śmierci Briana to załączam poniższy fragment artykułu:

W finale, którego emisja zaplanowana jest na 16 sierpnia ma być dużo emocji i zwrotów akcji. Na zdjęciu widzimy Chloe leżącą bez życia. Koło niej klęczy Brian i wszystko wskazuje, że będzie chciał ją pocałować, pieczętując swój los.
Przypomnijmy, że podczas Comic Con, twórca serialu, Dan Berendsen zdradził, Chloe w finale zabije jedną z głównych postaci. Czyżby jednak chodziło o Briana?

ocenił(a) serial na 7
Xemidra

tak to musiało chodzic o Briana! ;D

rockowa_a

oby chodziło o Briana! ;p
tak jak już wcześniej napisałaś: najważniejsze, że Alek żyje :D

ocenił(a) serial na 7
PLL_fan

jakby w następnym sezonie przeszedł na "ciemną stronę" z tego powodu, że go Chloe nie chciała to bym się w sumie ucieszyła, chciałabym go zobaczyc w takim wydaniu.
jak dla mne najlepszy bohater pod względem charakteru w całym serialu ;)

ocenił(a) serial na 5
rockowa_a

Czy ja wiem, czy to byłoby takie fajne ?
Jako testy musiałby zapewne zrobić coś okropnego, żeby wiedzieli czy jest z nimi, np: zabić jej matkę.

Co przekreśliło by na stale jakiekolwiek szanse na to że byliby razem.

ocenił(a) serial na 8
Xemidra

w sumie szkoda mi wszystkich..ale najważniejsze jest dla mnie by był ciąg dalszy i żeby nie przerwali tego serialu :))

ocenił(a) serial na 7
Xemidra

mimo wszystko chciałabm zobaczyc takie jego zmagania.
Z jednej strony chce byc z Chloe a z drugiej nie chce pozwolic na tak łatwe przebaczenie, bo z jej powody Valentina i Jassmine prawdopodobnie nie żyją...To by było przynajmniej ciekawe,a nie cukierkowe i nudne szcześliwe zakończenie ;) chyba jestem fanką takich dramatów w filmach i serialach ;p

ocenił(a) serial na 8
rockowa_a

uważam tak samo cukierkowe seriale się nudzą a taka walka między sobą samym i różnymi poglądami jest strasznie ciekawa :)

karo767

To nie byłoby w sumie takie głupie, gdyby Alek przeszedł na "ciemną stronę". Po pierwsze, faktycznie byłoby to ciekawsze^^ ale po drugie, a raczej przede wszystkim, skoro Zane pracuje dla Whitley'a, Maiowie musieli mu czymś bardzo podpaść i pewnie chciał się zemścić, być może ma to jakiś związek z jego rodziną, a więc także z rodziną Aleka, skoro są braćmi:) Zane w ostatnich scenach odcinka nie wyglądał tak, jakby nastawiał się do walki z Alekiem, więc może faktycznie ma mu do powiedzenia coś, co zmieni jego nastawienie.

Xemidra, ciekawy fragment artykułu. To by jednak obalało moją teorię, że Brian przeżyje, no, ale to jednak wiedzą tylko twórcy;]

ocenił(a) serial na 10
Xemidra

ja mimo wszystko wierzę w to, że zobaczę TNLoCK w styczniu ;).....

ocenił(a) serial na 7
TheSecret

Ja również mam taką nadzieję. 10 odcinków na 1 sezon to za mało ;) O wiele za mało ... ;)

TheSecret

Pretty Little Liars dostało tyle kolejnych odc na lato dlatego, że w wakacje pobiło rekord ogladalności! (inaczej czekalibysmy do tych wakacji na 2 sezon) Stacja nie spodziewala si takich wynikow jakie sa w 'ciagu' roku a tu prosze.. no i postanowili, ze beda krecic dalej puki sie serial "nie wypali' i oby jak najdluzej :D :D bo jest mega, a Nine Lives of Chloe King mialo srednia ogladalnos ale mam nadzieje, ze beda dalej krecic ;p bo serial fajny..

Monika_512

Nie sądziłam że aż tak się wciągnę, właśnie skończyłam oglądać 10 odc. i jestem pod wrażeniem. : )
1, pilotażowy odc. widziałam w pierwszy dzień wakacji i stwierdziłam że marność to może nie jest, ale sceny które miały być jakieś przerażające i pełne przemocy osobiście mnie śmieszyły i stwierdziłam że dalej raczej nie ruszę.. Ale ostatnio 2 przyjaciółki tak mnie z tym męczyły bo "alek to, alek tamto" itp. argumenty, że jakieś 4 dni temu zaczęłam to oglądać dalej i wpadłam. : D
Finał intrygujący i szkoda że tyle trzeba czekać na nowe odc. oby się w ogóle pojawiły!
Briana lubię, to samo Alek'a i nie wiem kto mi bardziej pasuje do Chloe.. : D Ta końcówka mnie zmiażdżyła jak on tak jej wyznawał miłość i w ogóle, aaaach. : D Rozpłynełam się, aczkolwiek chyba nic nie przebije ostatniej sceny z 7 odc. konkretnie mam na myśli pocałunek Chloe i Alek'a, dot ego ta piosenka w tle.. Od wczoraj słucham tego non stop.. : D
Jeju, jak mnie wkurza to dłuugie czekanie na nowe odc. czy sezony. ;DD

ocenił(a) serial na 8
Monika_512

myślę, że istnieje jakaś szansa, że Alek uratuje Jasmine. przecież ta trucizna jest w jej organiźmie stosunkowo krótko.
poza tym, chyba jestem w team Alek, jednak cieszę się, że Chloe pocałowała się z Brian'em i nie wydaje mi się, aby on miał umrzeć. ;)

theartofsuicide

Ja też raczej bardziej jestem za A&C, aczkolwiek scena pocalunku Briana z Chloe podobała mi się bardzo i ja też uważam że będzie żył.. Oby. : D Czuję do niego sympatię, fajna postać

ocenił(a) serial na 10
kilmenyy

ja jestem na 99% pewna, że Brian przeżyje...nie jestem jego fanką, ale tak jak kilmenyy pisała podobało mi się jak powtarzał: kocham cię, kocham cię..... ;).....ogólnie uwielbiam Alek'a a Briana jeszcze przed ostatnim odcinkiem najchętniej zatłukłabym młotkiem lub czymkolwiek co miałabym pod ręką. Po 10 odcinku ostatecznie mogę go póścić wolno, żeby sobie żył. Byłabym jednak szczęśliwsza gdyby żył z dala od Chloe i Aleka.... ;))

ocenił(a) serial na 7
TheSecret

dla mnie Brian może nie życ, jest mi obojętny i ta scena z "kocham Cię" jakoś mną nie wzruszyła, to chyba z tego względu, że tak bardzo nietoleruję Briana ;)

użytkownik usunięty
TheSecret

Dokładnie ;D Może żyć, ale daleko od Chloe... Może reżyserzy się zlitują i go nie oszczędzą ;> Bo jeśli przeżyje to jeszcze coś mi tu namąci...

ocenił(a) serial na 5
Monika_512

Ja lubiłam Briana, wkurzyło mnie, że przez ten pocaunek zginął. No i Jasmine ją też lubię i Valentina. Z dużo śmierci jak na jeden odcinek.Jak uśmiercili tych fajnych bohaterów, to już jakoś myślę, że będzie nudniej,.

sweetxrabbit

Może nagle ożyją ahaha. ;D Nie zdziwiłoby mnie to.
Ja tam Briana lubię mimo wszystko, a ja zawsze rpzeżywam takie sceny więc ta z "kocham cie, kocham cię, kocham cię!" bardzo mi się podobała. ;D
Ale mimo wszystko wolalabym aby Chloe była z Alekiem, oni sa sobie rpzeznaczeni po prostu, no! I super razem wyglądają.

ocenił(a) serial na 5
kilmenyy

Oni chyba specjalnie po uśmiercali głównych bohaterów... Bo kontynuacji pewnie nie chcą robić. Chociaż, jeśli się zdecydują (w co wątpię) to jakoś magicznie ożywią Briana, Jasmine i Valentinę.

ocenił(a) serial na 8
serenitylane

No nieeee, zasmucił mnie ten wątek, myślałam, że w przyszłym tygodniu sobie obejrzę kolejny odcinek, a tu się okazuje, że to koniec pierwszego sezonu, tak nie może być! :D

Karo_91

Ja właśnie nie wiem czy ten sezon będą kontynuować czy na zimie odrazu pojawi się 2? Mniejsza o to, ja mam nadzieję że jednak kontynuacja serialu się pojawi bo przecież oni nie mogą tego tak se zostawić! xD Ja się nie zgadzam!
Finał był zbyt intrygujący. ; D

ocenił(a) serial na 10
Monika_512

Ja tam się cieszę, że Brian już nie będzie wchodził w drogę Alekowi...
TEAM ALEK <3
;p
Ale no kurde, żeby tak skończyć odcinek? Alek musi żyć! Innej opcji nie ma, need 2 season! Błagam, niech on bd szybko!

katta123

po tym jak ojciec Briana jak byli w jego biurze, to powiedział do niego, że jeśli czegoś chce to musi o to walczyć, czy coś takiego. to było bodajże w 1x07. a potem co uderzył Aleka w kawiarni. to akurat było chamskie i miałam ochotę Brianowi skopać tyłek, bo nie będzie bił Aleka :D hahaha ; p
ale Brian tak zrobił, bo mu zależy na Chloe i nie chce mieć konkurencji. ja osobiście uważam, że jeśli wyemitują dalsze odcinki, to koniec końców Chloe będzie z Alekiem. no musi być.
może będzie tak, że teraz się od siebie oddalą i jeśli Brian przeżyje, to ona będzie z nim kręcić, a Alek przejdzie z zazdrości na "złą stronę swojego brata". potem po czasie jak już Brian się przestanie Chloe podobać, to zerwą czy coś, ale będą się przyjaźnić. Alek pomyśli, że ona to zrobiła, bo chce z nim być, tylko dlatego, że nie może być z Brianem, więc nadal zostanie "z bratem". zacznie się umawiać z jakąś inną Maianką, żeby wzbić w Chloe zazdrość, a po 1 odcinku się zejdą, bo zobaczy, że Chloe jest nieszczęśliwa lub chce sobie odebrać życie czy coś, dlatego Alek ją powstrzyma i będą razem.
ale namieszałam, ale takie zakończenie wydawało by się być możliwe.
czyli happy endzik ! ;D

Monika_512

Jestem touche załamana tym że Braian nie żyje ...
Powiem szczerze że tak mi go szkoda ...Mam nadzieje że coś wymyślą żeby on żył .Odcinek ogólnie fantastyczny ..Szkoda mi Jasmin i jej matki .A co do Aleka to go nie lubię denerwuje mnie strasznie swoim zachowaniem i w ogóle swoim byciem , nie lubię go i koniec .
Odcinek jedyny w sobie . Bo nie oglądałam jeszcze takiego serialu gdzie prawie wszyscy główni bohaterowi umierają ... Ciekawe i nie mogę się doczekać drugiej serii .. ;')

ocenił(a) serial na 10
kiniam2

Dramatyczny koniec. Przez chwilę wkurzyła mnie Valentina i chciałem jej śmierci, ale szybko mi przeszło. Wydaje mi się, że ona nie przezyje. Co do Jasmine to z tego co widzieliśmy to zwykle dźgnięcie nożem, więc jeśli Alek nic nie odwali to może uda się ją odratować. A co do Briana to jestem pewny, że przeżyje. Na bank stracił chwilowo przytomność, nic wielkiego. Mam nadzieję, że nie zrobią tak jak z The Gates że tyle zagadek a oni urywają. Wiadomo, że to serial letni, więc 2 seozn byłby dopiero za rok, ale to nie ważne. Ja bardzo chce 2 sezon, bardzo.

ocenił(a) serial na 5
Diretto

Kto nie chciałby drugiego sezonu ?
Może, brat Aleca wcale nie jest Main'em, jest zły przez to i chce zniszczyć brata. Dlatego przyłączył się do bractwa i zabił Jamine i Valentine

ocenił(a) serial na 10
Xemidra

On musi być Maianem. Bo przecież Jasmine się z nim całowała, więc gdyby był człowiekiem to by zemdlał przynajmniej.

ocenił(a) serial na 5
Diretto

Kto powiedział, że jest Maianem ?
Powiedziane było, że pocałunek zabije tylko ludzi, a Alek powiedział, że każdy Bóg miał swoje potomstwo, więc może brat Aleka nie jest Mainem ani człowiekiem ?

Monika_512

ten odcinek byl super!! ja tez do tej pory nie moge sie otrzasnac ale cos, poweim tyle nikt z nas no bynajmniej ja, nie lubi smutnych zakonczen ale tak jaka koncowke nam zapodali w 10 odcinku byla super bo przeciez nikt by sie twego niespodziewal i to jwest ekstra ze bylo cos odmniennego :)
szkoda mi Jasmine oczywiscie bo ja lubilam no jej mamy w sumie tez bo jak Alek o niej mowil byla wazna dla Maian i Braiana oczywiesice tez ale w koncu kiedys wszystko sie musi skonczyc xd wiec skonczylo sie jedno by teraz mogli nas zaskoczyc czyms innym :)