The Office PL
powrót do forum 5 sezonu

Po świetnym 4. sezonie bardzo czekałem na 5., ale po trzech pierwszych odcinkach... czuję lekkie rozczarowanie.
Mam wrażenie, że odcinki były nijakie, a żarty bardzo "suche" w porównaniu do poprzedników.
Niestety też coraz bardziej razi mnie postać Michała, bo między komedią a cringem jest bardzo cienka granica, a coraz częściej mam wrażenie, że jest przekraczana do punktu, że się zastanawiam - dlaczego on w sumie jest szefem i go jeszcze nie wywalili?

Mam nadzieję, że w kolejnych odcinkach jednak się rozkręci ;)

HesusHernandezMartinez

Mam zupełnie inne zdanie. Wątek wyborczy ma duży potencjał, a pierwszy odcinek to jeden z najśmieszniejszych i najbardziej odjechanych w całym serialu.

Zgodzić się mogę z Michałem - to chyba najgorsza postać. Co nie znaczy, że zła.

Natomiast Patrycja lepsza niż w poprzednich sezonach, jej wątek z Reaganem też ciekawy.

ocenił(a) serial na 4
Mati_jj

Pierwszy odcinek śmieszny - jprdl. Przeciez to jedna wielka żenada i tony krindżu. Ten spin o korzeniach tureckich - jezu. A co do Michała - on nie ma zadnych kompetencji i nikt by go nigdy nie wrzucił na taką posadę więc ta postać jest kompletnie źle napisana.

ocenił(a) serial na 7
HesusHernandezMartinez

mnie już drażni to że 90% scen to palenie, jakby nie umieli inaczej napisać scen