The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45446
7,5 2 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

Jak wrażenia po odcinku? Wreszcie pojawiła się Freya, od razu przypadła mi do gustu. Póki co wydaje się być potężna i chyba dobra. Teraz tylko czekam na ciotkę ;) Zakończenie z Kolem/Kalebem epickie, to co zrobił Finn było strzałem w 10. Ciekawa jestm czy Davina uratuje ukochanego czy może Kol odejdzie raz na zawsze...? Zastanawia mnie też to czy Marcel stanie po stronie Finna, bo gotów był mu powiedzieć wszystko co wie, sprytnie ten drugi to wykombinował i odkrył "wielki sekret". Do tego słodka mina Elijah kiedy Klau powiedział mu o Hayley i Jacksonie. Czekam na kolejny odcinek, ten był na plus :D

ocenił(a) serial na 7
aneant89

Trudno powiedzieć jaki on naprawdę jest, na pewno czuje się pokrzywdzony i odrzucony przez rodzeństwo i dlatego zachowuje się jak się zachowuje. Ewidentnie mógł zdradzić Klausa na amen i zabrać siłą jego krew dla Finna, a mimo to nie zrobił tego. Chociaż z drugiej strony sam powiedział, że mu wszystko jedno bo i tak jest przeklęty i tego nie da się odwrócić, gdyby było inaczej może by trzymał z Finnem dla ratowania życia.
Ciekawa jestem na ile on się zna z Freyą. Wyglądało na to na tym balu, że coś ich łączy. Ma nadzieję, że rozszerzą jakoś ten wątek, chyba nie od parady pokazali to tak jak pokazali.

ocenił(a) serial na 9
Aredhel125

Mam tylko nadzieję, że nie będzie tam żadnego kazirodztwa! Niestety Kol przyznał, że jest przeklęty ale mam nadzieję, że go odratują.
Myślę, że Kol w końcu podjął decyzje po której stronie stanąć ale Davina wciąż pragnie śmierci Klausa a Kol najwyraźniej coś do Davny czuje więc będzie jej pomagał co znowu może się na nim odbić...

ocenił(a) serial na 7
aneant89

Popieprzone to. Raczej kazirodztwa nie będzie, a nawet na pewno:D To już by byłą przesada. Podejrzewam, że Davina dowie się, że Kol umiera i pośpieszy mu zapłakana z pomocą, okaże się, że ma jakieś super zdolności, że nikt się nie spodziewał i odwróci klątwę i będzie ckliwie. Druga wersja - Freya uratuje brata, albo trzecia wersja, która przychodzi mi do głowy - pokażą mu przed śmiercią Hope i ona go ocali. O kurde, to by było piękne :)

ocenił(a) serial na 9
Aredhel125

O tak to by było piękne :)

ocenił(a) serial na 7
aneant89

To uzdrowienie Kola przez Hope? Kurde, ten filmweb tak mi te posty przestawia po stronach, że ja nie wiem co pod co podchodzi...

ocenił(a) serial na 9
Aredhel125

Tak o to mi chodzi! :) To było by ciekawe rozwiązanie i dałoby nam kilka informacji o prawdziwych mocach Hope :)

Alicja_kosmitka

chciałabym żeby Kol został, zawsze go lubiłam nawet w tvd, ale tu gra zdecydowanie słodszy aktor haha. nie chce by umarł, mogą go nawet w wampira zmienić i Davina bd smutna bo nienawidzi wampirów, a ja jej nie lubię wiec byłoby fajnie haha

ocenił(a) serial na 6
Alicja_kosmitka

Czy ktoś wie, jak nazywa się aktorka grająca Freye ?

ocenił(a) serial na 6
legenwfidary

Riley Voelkel :)