PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608361}

The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45147
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

Cudowny odcinek!
Klaus - podobał mi się ten zimny kubeł wody wylany na niego w postaci siarczystego policzka.
Bardzo na plus też jego powtarzanie, że nie pozwoli skrzywdzić rodziny
Cami- jest mi obojętna w sumie
Davina-widać, że może się przydać jeszcze do wielu rzeczy
Reb- oj, szkoda mi jej bardzo, nikt nie skupia się na jej uczuciach
Elijah-scena z czarownicą genialna, bo nikt nie krzywdzi jego rodziny, nikt :) zaczynam go
uwielbiać coraz bardziej

Jakieś pomysły, co Marcel zrobił z Hayley?

ola1986

Haha ola1986 super to ujelas. Szkoda,że tyle czasu spędza w trumnie. Mam tylko nadzieję, że Klaus go znowu tam nie wsadzi ;-)

bambi_8

Zadurzyła? Ja to widzę raczej jako uczucie na poziomie ojciec-córka, wkońcu Davina jest małolatą, więc wątpie żeby wtrącili wątek miłosny miedzy nimi. Pozatym Elijah wywołuję chyba u każdego emocje (scena w kościele zmiażdżyła).

Gaddar93

Davina ma prawie 17 lat. Jest nieletnia, ale to serial The CW. W TVD 16-latki miały związki ze 100-letnimi wampirami. Nie piszę od razu o związku, ale i małolata może zadurzyć się niekoniecznie w równolatku.

bambi_8

Sugerujesz, że Stefano i Damon są wampirzymi pedofilami? W sumie jak się temu bliżej przyjrzeć, to wychodziłoby, że są.

bambi_8

kto by się w nim nie zadurzył ♥

kohinoorek

Elijah zaczyna rządzić w The Originals .
Ale myśle ,że scena Klusa z Tylerem w następnym odc nam o nim przypomni;))
Taaaak, mogliby sciągnąć Caroline do NO ! Po nieszczęsnej śmierci Cammi ,<mogliby bo smierci Taylera sprowadzić Caroline i ta w odwecie zabija Cmmi !!!:))) Kto by był przeciw ;)..
Czuje ,że siódmy odcinek będzie epicki , rozwścieczona Beckah, zdolny do wszystkiego Klauss i stawiający na swoim Elijah kontra malutki Marcel ,rozgnitą go. ;D

B_monza

mogliby bo smierci Taylera sprowadzić Caroline i ta w odwecie zabija Cmmi !!!:))) ;) DOSKONALE MYŚLISZ :)

B_monza

Oglądałam znów 6 odc i powiem wam, że dopiero teraz zauważyłam ten gniew na jego twarzy jak dowiaduje się, że Marcel zabrał Hayley..... CUDO!!
A Klaus pewnie wyłoży kawę na ławę i spyta brata co tak na prawdę czuję do Hayley. Bo zazdrość go zżera z ciekawości eheheh :D

anne22

Myśle, że jeśli tylko nie wjdzie z niego egoizm ,to może machnąć ręką. Chyba ,że będzie miał już dość 'panującego 'brata, choć po tym co pokazał w kościele powinien mu się podobać nowy Elijah .
Z drugiej strony może uważać dziecko i przy okazji matkę za swoją własność. Nie przejawial jak narazie jakiego kolwiek uczucia do Hayley ale nie możemy być pewni jak Niklaus zareaguje ,już nie zważając na nią ale to jego brat ,z którym nie zawsze było różowo ,wszystko zależy jaki ma do niego stosunek taraz.

B_monza

Może Klaus pogodzi się z faktem, że Hayley raczej nic do niego nie czuję tylko przejawia zainteresowanie Elijah. Ale jak urodzi się dziecko to na pewno będzie miał odrobinę szacunku dla niej samej. A Elijah to nie wiem jak to będzie.... pewnie cały czas myśli jak jej cokolwiek wyznać ale coś nie może się zebrać by to powiedzieć. Jest honorowy , dotrzymuje obietnic więc Klaus już odrobinę ma szacunek do brata, któremu zależy na rodzinie i zabije każdego kto zagrozi dziecku i Hayley. Po tej scenie w kościele to ich relacje jakby się polepszyły, ale jak napisałam wyżej, zależy od tego czy Elijaha powie mu o uczuciach do Hayley i jak to Klaus przyjmie do wiadomości, że wszyscy kochają jego brata a jego nie..