The Pitt
powrót do forum 1 sezonu

No proszę...

ocenił(a) serial na 9

W końcu nowy serial medyczny z miażdżącym klimatem i piękną dynamiką zdarzeń.

Szczególnie cieszy Noah Wyle - rewelacyjnie, że trafiła mu się rola życia.

Pokazali jak to się robi. Polecam !

ocenił(a) serial na 10
christopher

Zgadzam się. Dodam że jeszcze tak realistycznego serialu medycznego nie widziałam, nie boją się niczego pokazywać , byłam ogromnie zaskoczona że pokazali cały poród . Mam nadzieję że kolejny sezon będzie tak samo świetny i nie skończy się na 2.

ocenił(a) serial na 9
christopher

Właśnie skończyłem 1 sezon .. meegaaaa serial. I jak zobaczyłem Noah Wyle pomyślałem o serialu z 1994 r - Ostry dyżur gdzie grał Dr Cartera. Czekam na 2 sezon .

christopher

"miażdżący klimat i piękna dynamika zdarzeń"???- jedyna dynamika to 12i 13 odcinek, reszta to snucie się - jakby w poczekalni nie siedziało 50 osób!

ocenił(a) serial na 9
MoSzan

otwórz oczy podczas kolejnego seansu - będzie ciut łatwiej :-D

christopher

Proponuję, żebyś to Ty otworzył swoje ! Albo sprawdź jaki film oglądałeś! Może pomyliłeś seriale! Albo jesteś z gatunku tych którzy piszą byle co w nadziei na to że ktoś się tym zainteresuje i rzuci się na Twojego bloga, "X", albo inne tego typu pierdy.

ocenił(a) serial na 9
MoSzan

ale czekaj.... To film czy serial ? Zdecyduj się :-p

ocenił(a) serial na 3
christopher

Mam wrażenie że te oceny są sponsorowane. Nic mnie w tym serialu nie wciągnęło. Nie polubiłam żadnego bohatera. Dynamika? Jaka dynamika...? Po czterech odcinkach przełączyłam na Eurowizję, może przy tym nie będę przysypiać przy prasowaniu...

ocenił(a) serial na 9
vampire_grin

Eurowizję ? ożesz... a to przepraszam. Ten argument i preferencje są za grube dla mnie. Justyśa na pewno była wdzięczna :-)