PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=792494}

The Rain

Regnen
2018 - 2020
5,9 27 tys. ocen
5,9 10 1 26897
5,3 7 krytyków
The Rain
powrót do forum serialu The Rain

Jeśli komuś się chce i przebrnął przez resztę odcinków, niech plx da znać czy warto skończyć sezon. Głupie dzieci mordujące własną matką, tańczące w rytm radiowych hitów to nie dla mnie.

MCTinhis20s

To samo pomyślałem... Rozwydrzone i nienormalne bachory... Ojciec mówi, że ratuje im życie a bachor że mu się nie podoba w bunkrze... A akcja z matką to jak z M jak Miłość ...

ocenił(a) serial na 2
MCTinhis20s

Weszłam na forum, żeby napisać o tym samym xD
Nie mam pojęcia, co twórcy mają z kreacją dzieciaków tego typu. Drą mordy od samego początku, nie pozwolą dojść do głosu, najmłodsze jak zwykle wywołuje największe zawołanie, a rodzice nawet nie potrafią wyjątkowo podnieść głosu, aby zaprowadzić spokój, tylko wdają się w zapinanie dzieciaka w pasy, gdy na autostradzie panuje dość spore zamieszanie. Jestem pełna podziwu, że w ogóle przeżyli tę trasę. Potem nie lepiej, dziewczyna, zamiast wysłuchać ojca, to co chwilę się wcina, potem z bratem biegną otworzyć kij wie komu, bo ojciec na pewno by tak szybko nie wrócił, chociaż chwilę temu widziała, co się wyrabia poprzez social media. W ten sposób mordują matkę. Młody przy okazji musi parę razy oznajmić, że mu się nie podoba i chce stąd iść. Nie wierzę, paranoja gorsza niż deszcz z wirusem xD Dam znać, jak reszta odcinków, bo na razie sama sobie pauzę na pierwszy zrobiłam z rozdrażnienia.

Necto

Dałem radę obejrzeć drugi odcinek ... Ufff... Ciężko było... Większego dna dawno nie widziałem... Brak w zasadzie wszystkiego: zero logiki, zero aktorstwa, zero budowania napięcia ... Ten serial to totalna porażka tym bardziej , że lubię klimaty post apo i napalilem się na ten temat ... A tutaj takie g....o . Jeszcze jak wyleźli młodociani komandosi w stylu "Więźnia Labiryntu " czy innych młodzieżowych szitow to odpadłem . Trzymam kciuki za tych co będą próbowali to coś obejrzeć do końca ale będzie bardzo ciężko...

ocenił(a) serial na 2
marzasz

Dobra, obejrzałam całość, bo skoro już zaczęłam to skończyłam z uwagi, że to tylko 8 odcinków trwających po 40 minut maksymalnie. Nie polecam xD Jeśli komuś nie spodobał się pierwszy odcinek, to raczej nie ma na co się nastawiać.

ocenił(a) serial na 3
Necto

Dzięki za info. Doceniam wysiłek ;)

ocenił(a) serial na 2
MCTinhis20s

To jest jedna z najgorszych rzeczy ostatnich nastu lat, spośród tych produkcji, które widziałem. Pierwszy odcinek trzyma poziom następnych, mówiąc z przekąsem, więc już wiesz, co Cię czeka, gdy podejmiesz decyzję o kontynuowaniu seansu. To jest być może najgorszy serial Netflixa, jak dotąd.

ocenił(a) serial na 3
per333

Come on, drugi sezon Westworld i Handmaid's. Nie ma co trwonić zasobów na śmieci. Dzięki za radę!

ocenił(a) serial na 2
MCTinhis20s

Ale ja nie wiem gdzie mam oglądać Opowieść Podręcznej, sezon 2. Subskrybuję Netflixa i HBO GO, i więcej nie zamierzam. HBO GO kiedyś pewnie doda drugi sezon, skoro ma pierwszy, ale chyba nie wcześniej niż za rok.

ocenił(a) serial na 3
MCTinhis20s

Zastanawiam się, czy faktycznie istnieją takie bezmózgie dzieciaki. Ojciec mówi, żeby pilnowała młodego, a ta bierze go ze sobą, żeby otworzyć drzwi jakiemuś randomowi :D Mogli dodać jeszcze scenę, jak okazuje się, że ona nie potrafi obsługiwać czajnika, bo to zbyt zaawansowana technologia dla nastolatka z IQ orzecha laskowego.

ocenił(a) serial na 5
darkwish95

Dla mnie to była naturalna reakcja dzieciaków, które jeszcze przed godziną siedziały w ciepełku cywilizacji. Tak jak jadąc teraz samochodem zatrzymałbym się przy świeżym wraku gdzieś w rowie, nie wiedząc jeszcze, że we wraku siedzi pierwszy zombie.

ocenił(a) serial na 6
pfleiderer

Naturalna reakcja? Od kiedy nie słuchanie rodziców stało się modne, cool i naturalna reakcja? Czyli jak ojciec byłby strażakiem i w ochronnym kombinezonie wbiegł do płonącego budynku, to te durne bachory poszły by za nim, kiedy matka jest obok i mówi "nie możecie"? Zapewne dla ciebie reakcja żołnierza, który zabił cały pluton, bo nie zabił wroga, nie wykonał rozkazu, też jest naturalna, dziękuję za takie wojsko.

ocenił(a) serial na 3
ordyn

Mogłoby być naturalną reakcją, gdyby nikt im nie powiedział co się stało i gdyby młoda nie oglądała transmisji swoich kolegów na FB.
Natomiast nikt mnie nie przekona, że jakby nastolatek słyszał w domu jakieś hałasy i rodzice powiedzieliby mu, że grozi mu niebezpieczeństwo, więc niech się schowa i będzie cicho, to poszedłby do źródła dźwięku i zapytał mordercy "Hej, co tu robisz?".