The Walking Dead: Daryl Dixon (2023)
The Walking Dead: Daryl Dixon: Sezon 2 The Walking Dead: Daryl Dixon sezon 2, odcinek 6

The Walking Dead: Daryl Dixon | Goodbye Children

8,3 179  ocen
8,3 10 1 179
The Walking Dead: Daryl Dixon
powrót do forum s2e6

Czy

ocenił(a) serial na 8

bedzie 3 sezon ? jak myslicie ?

ocenił(a) serial na 7
LANC1980

Tak, właśnie jest kręcony.

ocenił(a) serial na 8
LANC1980

Podobno akcja 3 sezonu ma być kręcona w Hiszpani

ocenił(a) serial na 7
kacperek3

Jest już nawet teaser. Faktycznie Hiszpania będzie.

ocenił(a) serial na 6
LANC1980

No po finale 2 sezonu, to w sumie nie wiadomo nic, bo się zakończył nijak. Na końcu nie było żadnej zajawki, że będzie kolejny sezon, ani nic, po prostu tunel i koniec. Nie wiem co oni odwalili. Dopiero teraz znalazłem teaser że 3 sezon ma być w Hiszpanii i muszę powiedzieć że jest klimacik. Jak tego nie zjebią to może w końcu dostaniemy jakiś porządny sezon, ale kogo ja oszukuje.

ocenił(a) serial na 8
LANC1980

Na pewno będzie, bo biznes musi się kręcić. Byleby nie było za dużo tych sezonów, bo zrobi się taka rozwleczona telenowela jak oryginalne "TWD", które zresztą, gdyby nie Deryl, wielu by nie dociągnęło do końca. Dla Deryla zawsze warto, Reedus wciąż czuje tę postać i wie, jak ją grać, żeby wzbudzać te emocje, co zawsze.

ocenił(a) serial na 7
LANC1980

Francja miała fajny, specyficzny klimat. Hiszpania trochę mniej mi odpowiada. Szkoda że nie ta Anglia, o której była mowa. Coś chyba źle skręcą w tym tunelu :P ogólnie sezon na plus. Takie mi się podobały w pierwszym TWD. Przygoda w drodze a nie osiadać i w sumie nic nowego, ciągle te same miejsca.