Świetny początek. Bardzo polubiłam Juliana... 8/10 Jest klimat, ładna muzyka, dobre zdjęcia i nasi starzy znajomi. Trailer też obiecujący. To może być najlepszy sezon tego spin-offu.
Dopiero pierwszy odcinek, ale może się uda, poprzedni sezon miał nisko zawieszoną poprzeczkę, wynudziłem się bardzo, ale zobaczymy co będzie dalej. Doją tą serie jak krowę, która nie chce dawać już mleka. Dead city jest najlepszym spin-offem jak do tej tej pory.
W moim zestawieniu Dead City jest na 2-im miejscu. Na 3- im Daryl Dixon, a 1-sze TOWL, niezagrożone, póki co..
Ze względu na występ aktorki Clémence Poésy DD raczej u mnie będzie na 1, DC będę oglądał, ale jeżeli będzie mi się podobał to i tak ulubionej aktorki raczej nie przebije. TOWL w Polsce oficjalnie nie jest dostępne, to jeszcze długo poczekam zapewne. Ale nigdy nie przepadałem za Michonne, więc wątpię.
U mnie tak to wygląda: 1. Dead City 2. Dixon 3. TOWL - straszne to było, Rick jest mega irytujący, odejście Ricka z TWD to był plus dla serialu w ostatnich sezonach, wcale mi go nie brakowało. Z tego co mi wiadomo to TOWL nie dostanie kontynuacji, tylko jeden sezon jest.
TOWL jest fantastyczny. Piękne zdjecia, historia i aktorstwo, ale z góry było wiadomo, że to będzie tylko 1 sezon. Rick miał TPSD, więc może wydawał Ci się irytujący. . 8 lat rozłąki z rodziną i przyjaciółmi (Michonne mu powiedziała, że R.J. ma prawie 8 lat) Andrew Lincoln zagrał świetnie złamanego człowieka w tym spin-off-ie, Kocham go. Andrew Lincoln ma inne projekty. Wczoraj miał premierę jego spektakl w londynskim teatrze, który potrwa do listopada. 14 września wychodzi mini serial thriller (6 odcinków.)z nim w roli głównej. Na razie tylko na ITVX, ale to kwestia czasu, jak sięgną po to netflixy, hbo albo canal+. Zwiastun jest bardzo obiecujący. No i obiecywane przez Normana Reedusa spotkanie Daryla z Rickiem, na co wszyscy fani na świecie czekają. Ale to dopiero w 4-tym, ostatnim sezonie DAryl Dixon (już zaczęłysiępierwsze zdjęcia w Madrycie). Ja jestem z wszystkim na bieżąco, jak przystało na fankę TWD :)