Ogólnie to ja bym dodał troche więcej tych niezależnych i silnych kobiet, bo lekki niedosyt. Ta pani "szeryf" ma minę jakby chciała wyrżnąć całą wioskę. Już miałem wyłączyć, ale na ekranie pojawił się Negan, ale też jakiś taki miałki.
Dokładnie, jest tak denerwująca, że szkoda słów, jeszcze te pseudo "jankeskie" mundury i od razu wiadomo o co chodzi. Kobitka tak kiepsko gra, że aż razi w oczy.
Tak, ulżyło mi.
To prawda, raczej tutaj winna jest słabość aktorska. Znam kilka przypadków gdzie aktorki wyśmienicie zagrały silną rolę kobiecą, wcale nie irytującą, czy też pompatyczną. Raczej sobie odpuszczę dalszy seans, zamiast sprawiania przyjemności ten serial jedyne co daje to bliźniacze wątki, które męczą swą powtarzalnością.
Generalnie wszędzie wciskają silne niezależne kobiety , faceci im usługują itp jak nie lgbt+ to silne kobiety , ile można , ludzie już się tym przejedli i to niszczy nie jeden film lub serial
Ona raczej szybko zginie to jest poboczna postać i jakoś nie przewiduje aby długo była w tym serialu, co do Negana trzeba po prostu zaakceptować że stary Negan nie wróci nie po to przeszedł taką drogę aby odkupić swoje grzechy za śmierć Glenna aby znowu się stawać tym samym Neganem co w 6 sezonie TWD :) Skończy to się śmiercią Negana albo Maggie albo tym że połączą siły i utworzą jakiś sojusz przeciwko tej babce która zwerbuje młodego Hershela bo widać że ten wątek idzie w tą stronę.