PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177831
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead
ocenił(a) serial na 7
mateuszkarcz

Dobrze że nie biegną xD

Laki_9

już zaczęły mówić więc kto wie jak to będzie z tym bieganiem

ocenił(a) serial na 7
mateuszkarcz

Hehe, na koniach będą jeździć.

Laki_9

dobre by było, jak w grze o tron, może trupy kiedyś zaczną myśleć

ocenił(a) serial na 7
mateuszkarcz

Potem porwą helikopter.

Laki_9

hoho to już rozpusta...

ocenił(a) serial na 7
mateuszkarcz

Hehe, jak szaleć to szaleć.

użytkownik usunięty
Laki_9

A Negan ożeni się z Michonne i będą mieli Negan jr.

Anita Lipnicka powiedziałaby, że wszystko się może zdarzyć.

ocenił(a) serial na 7

Wiadomo? Planują 20 lat spi-offów.

ocenił(a) serial na 7

Hehe, wiesz, nawet by mnie to nie zdziwiło.

użytkownik usunięty
Laki_9

No co jest Rick Jr to i Negan jr by się przydał choć może matką Negan jr będzie Meggie albo Negan i Daryl zostaną parą :D

ocenił(a) serial na 7

A Jesus pobłogosławi :)
Edit: Już nie.

użytkownik usunięty
Laki_9

Ale z góry może może jakiś deszcz alno pstryknie palcami i pozbawi was ubrań i będziecie latać po trawie nago tylko uważać na jednorożce one mogą jeść ludzie serca.
https://i2.wp.com/s3-us-west-1.amazonaws.com/dcn-wp/wp-content/uploads/2018/10/2 6022709/unicorn.jpg?resize=1090%2C550

Biedny Gary stracił sutka.

ocenił(a) serial na 7

Rozumiem, tylko że można trzasnąć jeszcze z 10v sezonów. Jednorożce pojawią się w sezonie 10-tym. :)

użytkownik usunięty
Laki_9

I Constantine w roli jedynie Matt Ryan ,a Negan okaże się tak naprawdę Nergalem czyli demonem ,który jest wrogiem nr 1 Jhon Constantine od czasu kiedy wysłał Astrę do piekła i część duszy Jhon.
Carol mogła by być złą matką chrzest ,a Michonne pretenduje na stanowisko dr . Sharp ,tylko gdzie jej Sara Lance..No chyba ,że w 10 sezonie Legendy z dc Legend Jutra przylecą do Alexandrii bo syn Ricka jest aberacją czasową i nie powinien istnieć lub co gorsza to nie syn Rick,a Flash'a/

ocenił(a) serial na 7

Hehe, no nie sądzę.

ocenił(a) serial na 7
Laki_9

W 10 sezonie Negan otworzy sklep :)

użytkownik usunięty
Laki_9

10 seoznie zmartwychwstanie Karolina Rachwał i uda się do Negan ,który okaże się jej bratrem i poprosi go by zabił Borysa.A jeśli nie zmartwychstanie to chiaż zostanie Aniołem i wystąpi w Supernatural

ocenił(a) serial na 7

W Supernatural już wystąpił.
W 10 sezonie wszyscy zajmą się hodowlą ryżu i kukurydzy. Głównym przeciwnikiem będą ptaszyska które rozwalają im uprawy.
Swoją drogą, dziwne. Daryll popyla na motocyklu a reszta z buta albo na koniach :) Skąd paliwo?

użytkownik usunięty
Laki_9

Pewnie własna produkcja np. rąk zombiaków. Albo podkrada pryki z Wzgórza i pędzi w lesie biopaliwo. Spoko ja mówiłam o postaci z Policjantów i Policjantek albo odwrotne kij z tym ,że umarła ,a nie o Jhon Winchesterze choć zabawnie by było jak by Negan miał brata bliźniaka ale dobrego .Zawsze można by zwalić na niego lub wsadzić do celi co by za złego brata siedział. A ogólnie jestem ciekawa jaka reakcja będzie Michonne na ucieczkę Negan może Judith zostanie jego żoną jak Hurrem wydała Mihrimah za Rustema.

mateuszkarcz

Czasami się czołgają.

mania19

a niech się czołgają, oby im wyszło na zdrowie