PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 178474
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

9x13 eeee, że co?

ocenił(a) serial na 9

Wygląda na to że Beta dysponuje bonusami extra live, jacyś piraci pod wodzą sympatycznego Kowboja chcą obejrzeć jakieś filmy, plus dałem się zmylić i cieszyłem się przedwcześnie z śmierci Henrego.

Najlepsza scena to podryw w stylu Daryla czyli chłopski kuksaniec w ramię. Wiedziałem że ten gość się zakochał, to już potwierdzone ;-D

Kasss1711

Oby tylko nie przekombinowali ...

DBM

Jestem dobrej myśli. Jak na razie jest zacnie, jeśli chodzi o poziom.

Kasss1711

Ja póki co staram się nie liczyć na zbyt wiele - chcę się miło zaskoczyć :D Oby nie przeszarżowali.

DBM

No oby oby:)))

ocenił(a) serial na 9
Kasss1711

Wkurza tylko to ,że trzeba czekać na finał, żeby kogoś zabili. W trzecim sezonie Lori i T-dog potrafili się pożegnać w 3 lub 4 odcinku. To jest apokalipsa i śmierć powinna być nieoczekiwana. A tu budowanie napięcia i wielkie przygotowywanie gruntu pod śmierć jednej, może dwóch postaci. Trochę mi się to nie podoba od kilku sezonów.

Mikael82

Też im tych kluczowych postaci niewiele zostało, chcą je sobie na wielki finał zostawić ;) ale jakiś randomów mogliby ubić ...

ocenił(a) serial na 9
mitrus80

Epizod był w moim mniemaniu bardzo dobry. Trzymał w napięciu, klimatyczny, zabawny chwilami ;]

PS : Nwm jak wy ale ja uwielbiam Connie ❤️ Według mnie będzie z Darylem

ocenił(a) serial na 7
nerciu11

Będzie go romantycznie iskać, czy zmusi do kąpieli?

ocenił(a) serial na 9
bombacy

Oby zmusiła do kąpieli... Już piesek jest bardziej czysty xd

ocenił(a) serial na 8
mitrus80

Te zakończenie, szok! Nie spodziewałem się tego! (taa jasne)

Arczi008

Ze specjalną dedykacją dla Bety;)

https://www.youtube.com/watch?v=ZIThUA3SLYk

ocenił(a) serial na 10
mitrus80

Beta to po prostu Hulk w świecie TWD. Tylko nie jest tak duży i zielony, ale regenerację ma bardzo dobrą. A sama walka jak na standardy TWD bardzo dobra. Tylko walki Jesusa były lepsze. O odcinek bardzo dobry. Kibicuję Daryllowi aby był z Connie.

telcontar_2929

Whuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut???? No co wy z tym m jak miłość?o.0

Kasss1711

Wiosna! ;)

DBM

Kocury poczuły marzec:D

Kasss1711

Ano :D

mitrus80

Ej no, a Tara TAK spojrzała na kowboja, że już tylko czekać aż jej się orientacja zmieni ;)

DBM

https://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo

mitrus80

Odcinek nieźle się oglądało. Akcja w bloku - w końcu jakaś odmiana. Carol na plus, ładnie rozegrała piratów :) Henry na minus ;)
Daryl się tak rozgadał, że hoho ;) nie pasuje mi to do niego. Mógł ubić Betę już z balkonu ale poszłoby za łatwo ;)

DBM

Heh, też o tym pomyślałam:) Ale to by za słabe było, musi być mordobicie i zemsta za 3 odcinki:)

Kasss1711

Nom :)

Jak słyszałam Henrego, że postara się nie zabijać to mi niebezpiecznie Morganem zaleciało :D

A tak w ogóle to po co Ci ze Wzgórza tego niemowlaka ciągną na ten Jarmark - płaczące niemowlę to raczej nie niezbędny towarzysz w takiej niebezpiecznej podróży.

DBM

Toć Morgan go trenował za młodu:) A czym skorupka za młodu nasiąknie...;)

Ciągnęli, żeby było bardziej dramatycznie:) A tak na serio, to może tam chcieli znaleźć mu rodzinę?

Kasss1711

No przecież. Faktycznie!

Mogli najpierw na Jarmarku przeprowadzić casting ;) a bobasa później dowieźć. Po to go wieźli by teraz go z powrotem tarabanić ;) Podróż z niemowlęciem, i to bez czyhających zombie i szeptaczy, jest już sama w sobie często sporym wyzwaniem :D

DBM

Każdy odcinek ma taką perłę- wyprawa po żaróweczkę, pudding, jakieś rzeźbione, kolorowe coś...:)

Kasss1711

Fakt :) ale gdyby nie żaróweczka to by się z piratami nie dogadali ;)

DBM

A gdyby nie festyn, to by żaróweczka nie była potrzebna:)
Wniosek- kochajmy się i świętujmy:)))

Kasss1711

W zapowiedzi kolejnego ginie Judith
Hip hip hurra

ocenił(a) serial na 9
Kasss1711

Ja bym z tego balkonu strzelał w nogi, wtedy Szeptacze zostali by pożarci przez swoją obstawę. Ale to by było za proste i po czasie nudne rozwiązanie dla widzów :)

Mikael82

Poczułaby się szczerze zaskoczona jakby Daryl tak zakończył akcję z Betą i jego ludźmi...a nie zabawy w jakieś wąskie gardła i zasadzki ;) no ale wiadomo - za prosto by poszło ;)

Mikael82

Zgłoś to scenarzyście:)

ocenił(a) serial na 8
mitrus80

Strażnik Texasu bohaterem tego odcinka! :D Ostro chłopaki ruszyli na zombiaki :D

Pewnie Beta w następnym odc podjedzie sobie windą na górę heheheh

ocenił(a) serial na 6
mitrus80

https://media.comicbook.com/2018/10/twd-pikes-1139878.jpeg
Tak to będzie. (oby)

ocenił(a) serial na 6
boooyas

aha, nie ma dwunastej głowy :D

ocenił(a) serial na 10
boooyas

Mi nie spoilujesz, bo czytam komiks na bieżąco, ale ostrzegaj przed spoilami jeśli już. Nawet jeśli dotyczą bardzo bliskich wydarzeń. A co do obrazka to również mam nadzieję, że tak się stanie. Może nie co do osób, ale chociaż ilości.

ocenił(a) serial na 9
boooyas

ja tam nawet nie wiem czyje te głowy więc żaden spoiler dla mnie, ale dobrze by było trochę przerzedzić ludności w osadach

ocenił(a) serial na 1
mitrus80

Beta to Rambo z krwi i kości.

Upadek z takiej wysokości jeszcze na te takie metalowe ee hamulce na środku windy (?) i wstaje jak gdyby nigdy nic ?

Coś w stylu zabili go i uciekł....

ocenił(a) serial na 9
mitrus80

Ciekawostka, Dwight (ten z wyprasowaną twarzą) zawita do FTWD, cieszę się, bo mega dobra postać.

mitrus80

Ta, i ponoć Morgan też tam uciekł.
Ale ftwd to już nie to samo ._.

ocenił(a) serial na 9
Mad_fwlind

mi tam pasuje im więcej tym lepiej