Wygląda na to że Beta dysponuje bonusami extra live, jacyś piraci pod wodzą sympatycznego Kowboja chcą obejrzeć jakieś filmy, plus dałem się zmylić i cieszyłem się przedwcześnie z śmierci Henrego.
Najlepsza scena to podryw w stylu Daryla czyli chłopski kuksaniec w ramię. Wiedziałem że ten gość się zakochał, to już potwierdzone ;-D
Proszę, poczytaj trochę Harlekinów, obejrzyj 50 ryjów Greja, bo jesteś ewidentnie niedoromantyczniony, skoro widzisz PARĘ w Darylu i tej Connie (?!? ).
A teraz pytanie do gawiedzi:
"Kiedy ostatni raz widzieliście film?":D:D:D:D:D:D:D:D
oj... widzę że nie chcesz widzieć pewnych rzeczy, albo jesteś zazdrosna o Daryla, coś się kroi ewidentnie!!! a już tekst Daryla, "odejdziemy razem gdzie oczy poniosą", przecież ludziom trzeba towarzystwa nawet Michonne "lubiła towarzystwo" Andrei, wszyscy wiemy (domyślamy się) co się tam działo w tych szałasach jak zimowały razem...
"odejdziemy razem gdzie oczy poniosą z dwójką przysposobionych dzieciaczków i wyrośniętym szczeniaczkiem, będę ci strugał nowe proce, a ty będziesz mnie iskać przy zachodzącym słońcu"
(rzyga tęczą)
To część jej uroku :D
Aż się uśmiechnęłam jak usłyszałam plan na piratów "pogadamy z nimi a jak nie posłuchają to zabijemy ich" :)
Prosta filozofia:) Ale działająca w świecie TWD:) Zobacz, że Carol jedzie na tym wózku dalej, a takie Gubernatory, kanibale....ech:)
Bardzo dobry epizod. Jak zobaczyłem ten blok to od razu wiedziałem, że będzie dobrze.
Tymczasem w starciu Szeptacze - Ricki - kolejne ofiary po stronie Szeptaczy. Ricki kontynuują masakrę tej gromady.I co, czy w finale uświadczymy choć jedną śmierć randomoma z tej "dobrej" strony?
mi się wydaje że będzie ostro i poleci kilka zacniejszych głów z "naszej strony", czyli: ksiądz na bank, jakaś baba, i król albo nawet para królewska, ten Jerry raczej bezpieczny bo ma dziecko, ale ktoś padnie bo Cowboy i piraci zasilili szeregi więc będzie przetasowanie w ekipie dobrych ziomków
zapomniałem wspomnieć że młoda Alfa strasznie świeżo wygląda po kąpieli sprzed kilku dni
Ktoś musi chodzi w strąkach na głowie, żeby w loczkach mógł chodzić ktoś:)
Ale Henremu to nie przeszkadza;)
Jestem pozytywnie zaskoczony takim rozwiązaniem z ,,rozbójnikami" Wreszcie trochę odmiany. Współpraca, a nie walka.
W końcu czego nie robi się dla seansiku w ciemnym kinie?:))))
Czy tylko mi oni jakoś przypominali żołnierzy konfederackich?:>
Ten jeden nawet miał jakiś mundur czy coś co go przypominało - bo też miałam od razu skojarzenie z grupą rekonstrukcyjną ;)
Myślę, że byli krótkim i nieważnym trochę przerywnikiem w starciach z szeptaczami. A raczej pomiędzy pojawieniem się szeptaczy a przyszłymi starciami.
Na bank poleci parę łebków, myślę, że celowo teraz jest zawaliście, sielanki, piknik, festyn i "nasi są cali i zdrowi" a na koniec będzie wielkie pier**lnięcie i zobaczymy dwa -trzy spektakularne zgony. Coby zakończyć 9 sezon z hukiem, przewietrzyć obsadę i zachęcić lud do oglądania sezonu 10.