PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177239
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Zauważył ktoś to, że Tyreese'a zakopywali w czapce, a później czapka była na krzyżu?

yukodesu

Moze mial dwie

użytkownik usunięty
yukodesu

W 1 SEZONIE szeryf ma zegarek na baterie i 5x8 odcinku też go ma. Pytanie skąd ma baterie

Wszyscy mimo apokalipsy mają białe żeby i świeży oddech
tak samo w serialu lost. Ludzie na wyspie mieli białe żeby np. francuska spędziła 17 lat na wyspie i jej żeby, aż kipią bielą i świeżym oddechem

Ja myje zęby od 2 lat pastą z biedronki i mam żółte. Nie istotne, że tanią ale myje 3 razy na dobę

Mnie zawsze zastanawiały czyste włosy...

yukodesu

Zwłaszcza Daryl ma czyste. :P

zegarek mnie nie dziwi, mój działa już nie wiem który rok na jednej baterii. a tu ile 3 lata od wybuchu epidemii minęło? zawsze też baterie mógł gdzieś znaleźć.
no ale czyste włosy, zarost idealny, ząbki śnieżnobiałe dziwią i to bardzo, ale na pewno mniej niż w Polskich produkacjach jak Czas Honoru, tam nie ważne czy byli w lasach czy w Warszawie podczas powstania, pazurki idealnie czyste jakby chwilę wcześniej od kosmetyczki wyszli, tu przynajmniej mają brudne łapy.

użytkownik usunięty
maksymilian_3

a przy okazji jaką polecacie pastę wybielającą zęby?
pije dużo kawy, kupiłem pastę za 9zł blend a med 3d white i testuje od 3 miesięcy i nić, nadal ma żółte żeby

Blanx albo Biała Perła.
Do kupienia w aptece.

ocenił(a) serial na 9

Polecam licówki lub implanty.

ocenił(a) serial na 4

Taki już masz kolor zębów i tyle. Żadna pasta tego nie zmieni. Aktorzy mają tylko z jednego powodu śnieżnobiałe - wybielanie.

Jak często wymieniasz baterie w zegarku?

użytkownik usunięty
Badly

nigdy nie miałem, zegarka. Mam telefon
żeby miałem, kiedyś białe i dopiero jak zacząłem pić kawę, zrobiły mi się żółte, w towarzystwie jak się usmiecham, nie pokazuje zębów i walczę z tym

ocenił(a) serial na 4

Od pierwszego sezonu do piątego minęło 471 czyli rok i 3 miesiące, więc da radę. Poza tym to jakiś problem wziąć baterie ze sklepu czy stacji?

Nawet jeśli miałeś białe (jaki stopień w skali?) zacząłeś pić kawę i myłeś 3 razy dziennie zęby to nie rozumiem czemu pożółkły ci w takim stopniu, że nie chcesz tego pokazywać. Chora biel zębów aktorów czy z reklam to nie jest naturalny kolor zęba. Trzeba o tym pamiętać.

Badly

Specjalnie sprawdziłem. Mój zegarek ma trzy lata i dwa miesiące. Jeszcze baterii nie wymieniałem

yukodesu

mnie zawsze zastanawialy wydepilowane nogi bohaterek i pachy :) apokalipsa, walka o przetwanie, a one znajduja czas na akcje ;) Toz to przyklad motywacyjny dla kazdej zaniedbanej kobiety zaslaniajacej sie brakiem czasu :) Maggie moze, mozesz i ty ;)

mskaren

jak już mówimy o tego typu kobiecych sprawach, to okres też mnie czasem zastanawiał.
i ogólnie sprawy fizjologiczne.

ocenił(a) serial na 9
yukodesu

I niemowlak walący w majtki. Uprać nie ma jak, pampersów brak, czyli co? Ciągle zasikana???

ocenił(a) serial na 9
mskaren

Miały wcześniej depilację laserową na 100%!
To warty polecenia każdej kobiecie zabieg! Na apokalipsę w sam raz.

ocenił(a) serial na 10
yukodesu

Nie warto tego rozpatrywać, bo cały odcinek był dość przeciętny. Szkoda na niego czasu. Choć to fajna ciekawostka bo sam tego nie zauważyłem.