PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177528
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Czy tylko ja nie mogę znieść tego dzieciaka? Tak jak nie lubiłem Lori i ucieszyła mnie w sumie (trochę sadystycznie)
jej śmierć, a potem jeszcze Andrea poszła..no... to myślałem, że serial czekają świetliste dni, ale jest jeszcze jeden
delikwent... mały Carl.
Dawno nie spotkałem się w żadnym filmie, czy serialu z osobą, która tak mnie irytuje swoim zachowaniem. Nawet
Joffrey z Gry o Tron wzbudza we mnie więcej sympatii.
Wozi się po tym więzieniu jak nie wiadomo kto, a teraz oglądając pierwszy odcinek nowego sezonu czułem jakby
ludzie się go bali, że pójdzie do tatusia na skargę, nie chodzi mi tylko o Carol. Mam nadzieje, że ta nowa gorączka, czy
co to tam jest dopadnie go, wydaje się, że na szczęście jest na to jakaś mała szansa, bo Rick ma drugiego dzieciaka
"w zapasie".
Przepraszam, za taki dosyć temat z tyłka, ale musiałem wylać swoje żale, jeśli chcecie możecie zrobić to samo :)
Pozdrawiam.

HyHYyHY

Witam, jeżeli mogę coś napisać to tyle że Carl mnie na początku strasznie denerwował ale, teraz się do niego przyczaiłam i można powiedzieć że, mam olewający do niego stosunek :D A i wg mnie raczej się troszkę poprawił ale to może tylko moje odczucia :)

ocenił(a) serial na 6
nira_89

Nie tylko Twoje.

ocenił(a) serial na 8
HyHYyHY

Dobrze powiedziane ;)
Mnie na początku w Grze o Tron Joffrey też bardzo irytował, ale z czasem go nawet polubiłem.
Natomiast Carla jak nie cierpiałem od początku, tak nie cierpię do teraz, i szczerze wątpię żeby to się zmieniło :)

ocenił(a) serial na 9
HyHYyHY

A nawet jakby poszedł na skargę to przecież Rick Nikogo nie wyrzuci ( bo Carl ma jakieś swoje widzimisię ) przecież to Dzieciak i z przeproszeniem Jego zdanie jest najmniej warte . Też zauważyłam że chodzi jak paw ( bo Tatuś był Szeryfem ) .

ocenił(a) serial na 6
Dzyn83

Ja tam nie miałabym nic przeciwko żeby zakablował na Siwą Carol Od Gołąbków, która nagle jest ekspertką w siekaniu nożami.

ocenił(a) serial na 9
Tortuga033

Hahahaha..uwzięłaś się na Tę Babę :P

ocenił(a) serial na 6
Dzyn83

Po prostu bardzo bym chciała żeby już wąchała kwiatki od spodu :D

ocenił(a) serial na 6
HyHYyHY

Czy tylko ja nie mogę znieść tego dzieciaka? Tak jak nie lubiłem Lori i ucieszyła mnie w sumie (trochę sadystycznie)
jej śmierć, a potem jeszcze Andrea poszła..no... to myślałem, że serial czekają świetliste dni, ale jest jeszcze jeden
delikwent... mały Carl.
hahaahha dobry tekst.

ocenił(a) serial na 10
HyHYyHY

W sumie jeśli mam być szczery to on nie jest aż tak upierdliwy jak Lori choć zaskoczył mnie w paru momentach jak podczas odc przedostatniego 3 sezonu zabił tego kolesia który chciał się poddać ,albo jak jego Rick chciał z nim pogadać że nie najlepiej postąpił to on mu wyjechał z teksem że gdyby tam parę osób nie zabił to by było pięknie i kolorowo ,mam nadzieje że na pozytywnie zmienni się w 4 sezonie więc pozostaje nam trzymanie kciuków ;)

ocenił(a) serial na 9
HyHYyHY

No w niektorych momentach to mnie skreca przez niego. Są rozne postacie, ktorych nie lubie w serialach ale ten maly palant gra mi doslownie na nerwach. Nie lubilam jego matki i Shane ale bylam w stanie ich ogladac i zniesc a jak on sie pojawia to ciezko patrzec w ekran :P