PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177500
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Carl

ocenił(a) serial na 8

Nie wiem czemu, ale ten dzieciak strasznie działa mi na nerwy w tym serialu. Taki wymądrowany
gnojek :P

ocenił(a) serial na 8
wojownik88NS

Słuchj , słuchaj , słuchaj .... Carl to tylko dziecko to nie jest Daryl który będzie robił wszystko to co dorosły to tylko dziecko :)

ocenił(a) serial na 8
snajper12331

Dziecko w jego wieku nie powinno odstępować ojca na krok i się słuchać :D Jak czytam inne opinie, to widzę, że nie tylko mnie drażni :)

ocenił(a) serial na 8
wojownik88NS

Mam 14 lat i też czasem się pokłuce z tatą ale to nie znaczy że ma to każdego drażnić .

wojownik88NS

ta sluchac.....moze jakby mu powiedzial by ten mu obciagnal to tez mialby to zrobic? Nie przesadzajmy, w jego wieku w świecie zombie nie musi się zachowywać jak tatulko nakazał.

ocenił(a) serial na 6
wojownik88NS

Temat wałkowany 1000 razy. On ma być niczym gimbo-buntowniczy smark, przynajmiej jego rola wzbudza jakieś emocje i jest całkiem realistycznie przedstawiona.

ocenił(a) serial na 7
dnbmajk

Dokładnie tak, mnie również Carl momentami irytuje - i dokładnie taka jest jego funkcja. Po prostu dzieciak w niezbyt przystosowanym dla niego Świecie.

ocenił(a) serial na 10
Alt3ir

Ciekawe, czy skończy tak, jak w komiksie?

ocenił(a) serial na 10
Einshaew

Komiksu nie czytałem i nie lubię spojlerów ale tym razem pierwszy raz zrobię wyjątek. {Powiedz ,że zginie?

ocenił(a) serial na 10
rafus20l

Nie zginie, chociaż dwa razy otrze się o śmierć.

ocenił(a) serial na 10
Einshaew

Szkoda.

rafus20l

Stracił to i owo... i nie był to but :)

ocenił(a) serial na 6
Oskajg

kapelusz!

agaS78

Jeśli kiedyś straci ten kapelusz, to mam nadzieję, że razem z głową

ocenił(a) serial na 6
Oskajg

Dajmy szanse dzieciakowi...moze jeszcze nabierze pokory.

agaS78

A tak w ogóle to ten kapelusz jest chyba jeszcze bardziej wkurzający niż sam Carl :)

ocenił(a) serial na 6
Oskajg

Dlatego mialam nadzieje, ze go stracil :)Carl wyglada w nim na jeszcze bardziej nadetego niz jest w rzeczywistosci