PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177165
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Co dalej? - 4 sezon

ocenił(a) serial na 10

Tyle było założeń na temat 4 sezonu. Walka między Gubernatorem i Rickiem będzie trwać w
najlepsze, Gubernator zwycięży, grupa Ricka poniesie straty i będą musieli znaleźć nową
kryjówkę, Ricka uratuje Morgan, ale więzienie będzie zajęte przez zombie a później pojadą do
Waszyngtonu itp. itd. Jednak wychodzi na to, że Phillip sam siebie pokonał (lol :D). Reszta
mieszkańców Woodbury przeprowadziła do więzienia, a Gubernator z Martinezem i tym
czarnuchem odjechali ku zachodzącemu Słońcu. Finał 3 sezonu wygląda jakby miał być finałem
całego serialu. Więc w takim razie - CO SIĘ DO CHOLERY BĘDZIE DZIAŁO W 4 SEZONIE?!
Oby nie było takiej sielanki jak w poprzednim sezonie. Trochę beznadziejny ruch ze strony
scenarzystów, jeśli mowa o finale.

PS Macie jakieś PRAWDZIWE info albo spekulacje na temat 4 sezonu? O czym będzie, co się
będzie działo itd. Jeśli nie całego to chociaż pierwszych paru odcnków :)

ocenił(a) serial na 9
vegas666

Rick założy farmę i z Herschelem będą hodować świnie.Mają w planach sprzedaż na Europe i rynek azjatycki.

ocenił(a) serial na 7
vegas666

Podejzewam ,ze kilka pierwszych odcinkow pokaza na zasadzie odbudowania spolecznosci.Takie "zycie na codzien" z planami Gubernatora w tle.Bedzie wiezienna farma Hershela,dzieci ganiajace sie na spacerniaku wieziennym i KONIECZNIE w kazdym odcinku scena sexu Maggie i Glenna.Nie moge sie doczekac :]

ocenił(a) serial na 10
fincu

Ale jak Gubernator sie zemsci, jesli nie ma ludzi? Zarzadzi pobor do swojej "armii" xD?

ocenił(a) serial na 7
vegas666

Jestem pewien ze wymysla cos irracjonalnego apropos reaktywacji Gubernatora ;) Zapewnie zrobia przeskok czasowy i na gotowe pokaza kogo zebral Phillip.Od teraz powinien otaczac sie ludzmi duzo bardziej "zdecydowanymi" niz Woodbury.To tak na szybko luzne spekulacje.Zabijcie mnie lecz ja chcialem ogladac Gubernatora dalej w 4 sezonie.

fincu

Gubernator da sobie radę. To już nie handlowiec, ale wojownik i charyzmatyczny przywódca. W tym świecie jest wiele grup para militarnych. Nie ważne do której dołączy Gubernator, gdyż i tak wkrótce zostanie jej przywódcą.

ocenił(a) serial na 9
marcin_abramczyk

np. ta grupa, ktora w 2 sezonie napadla na Ricka. Co negocjowali w barze :D

albo ci meksykance, co sie babciami opiekowali w 1 sezonie :D moze staruszki poumieraly i teraz szukaja szczescia w wojence.
Licze, ze morgan sie jeszcze pojawi

maniekboy

Z pewnością są jeszcze inne. Gdzie podziała się armia? A nawet, gdyby to mieliby być ci meksykanie z 1 sezonu. Przy dobrej motywacji i organizacji, to świetny oddział.

marcin_abramczyk

Polecam wycięte sceny z początku sezonu 2, dowiadujemy się tam co się stało z Meksykanami.

ocenił(a) serial na 9
Grajcz

widzialem :D zgineli

ocenił(a) serial na 9
vegas666

wrzuci ogloszenie na gumtree, ze poszukuje ludzi do zorganizowanej grupy przestepczej

ocenił(a) serial na 9
fincu

O tak... Maggie... Dużo nagiej Maggie! Ale to nie przejdzie niestety - kablówka :(

ocenił(a) serial na 9
vegas666

A Ja myślę że gubernator zniknie na wiele długich odcinków z serialu. Ich drogi pewnie skrzyżują się za jakiś czas. Wkurzające jest to że nie krecili sezonu 4 zaraz po skończeniu sezonu 3 :/ Przecież wiadomo że TWD będzie miał wysoką oglądalność

ocenił(a) serial na 9
magik30

Koniec serialu będzie jeśli odnajdą większe skupisko ludzi a na to się puki co nie zanosi :)

vegas666

Wie ktoś może kiedy ma być sezon 4 ? jakieś plany mają w ogóle ? Byłem zaskoczony zachowaniem Gubernatora naprawdę świetnie gra ten aktor.

vandal454

Dopiero na październik 2013, ku** co ja będę teraz robił przez ten czas ...

użytkownik usunięty
vandal454

Gra o tron, Breaking Bad, Zakazane imperium, The Killing, Homeland, Mad Men, Synowie anarchii, Rodzina Borgiów, Nie z tego świata i wiele innych seriali do oglądania przez ten czas wychodzi.

ocenił(a) serial na 9
vandal454

Z tego co zrozumiałam z zapowiedzi, następny odcinek ma być w przyszłym tygodniu co jest BARDZO dziwne. Może tak dla zachęty puszczą 1 odcinek 4 sezonu, a potem przerwa do października... Nie pamiętam dokładnie, ale chyba coś podobnego zrobili w poprzednim sezonie, ale mogę się mylić.

ocenił(a) serial na 4
TakeItIzzy

Zapowiadali Mad Men. 4 sezonu TWD chyba nawet kręcić nie zaczęli.

ocenił(a) serial na 9
Badly

A widzisz... To ja taka upośledzona eh... To chyba była po prostu taka iskra złudnej nadziei, że może jednak.... T-T

ocenił(a) serial na 5
vandal454

może w końcu weźmiesz się za naukę?

ocenił(a) serial na 6
vandal454

Zawsze możesz wziąć się za grę TWD od Teltalle (jak źle napisane to poprawcie ;)) z tego co wiem to ma być w tym roku i podejrzewam że będzie w przerwie pomiędzy sezonami żeby załapać jakiś nowych widzów.

vegas666

http://played.to/br8ehmh4rflg

ocenił(a) serial na 8
vegas666

Nudny 2 sezon to pierwsze co ciśnie się na usta osobom, które mają zdanie o tym serialu, więc myślę że autorzy będę unikać takiej kolejnej wpadki.