PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177279
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

To jest teraz na topie wśród ludzi w przedziale 13-20 lat? Zastanawia mnie bo widzę tu masę wpisów.

ocenił(a) serial na 4
kaleenee

13?
kurde, starym trupem jestem ;/ sama jak to zombie :P

ocenił(a) serial na 9
kaleenee

Ja mam 13 i serial podoba mi się, chociaż na ostatnich odcinkach tego sezonu się zawiodłam :)

ocenił(a) serial na 9
kaleenee

Ja w tym roku kończę 18 lat. ;) Serial jest po prostu świetny.

ocenił(a) serial na 10
kaleenee

Ja mam dziewjenć latek ale i tak to oglondam no hyba rze rodzice w domu to wtedy nie ale ogulnie to ten serial jest fajny i ci bochaterowie sa fajni i ten taki policjant jest fajny i ten pirat z przepasko jest fajny szkoda rze mórzyny umierajom bo ja lubie

ocenił(a) serial na 6
hxns_KorCa

dobrze mówi, dać mu wódki :)

kaleenee

Dokładnie egzaltuję się Rikusiem jak nastkaaaaa.

ocenił(a) serial na 6
cryingslave

O Jezu i teraz będzie wylew tekstów typu: "A ja mam 13 lat i oglądam TWD, a ja mam 15 i...bla, bla,bla "

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

A ja mam 16 i "loffciam Darylka i Rikusia".

ocenił(a) serial na 6
Kassandra85

i Glena "Hihihi"

ocenił(a) serial na 6
Tortuga033

Tortuga jak zwykle zepsulas fajna zabawe :p

ocenił(a) serial na 10
kaleenee

Możliwe, bo ja zaliczam się do tej grupy wiekowej i jest to mój ulubiony serial.

kik12

Dołączam się;)

ocenił(a) serial na 6
kaleenee

Ogólnie teraz jest sezon na zombie :D
Sezon wampirów i "Zmierzchu" już minął :D

Ale mi się podoba ten serial, mimo że mam 14 lat :)

Siedmiokropka

Na siedem piekieł wybitnego Włocha, tylko nie to! Mam nadzieję, że ten trend minie jak najszybciej, w innym wypadku, nie daj Boże!, zobaczymy na dużym ekranie obraz, którego fabuła powiedzie nas przez zaowalowane zapędy miłosne żywego trupa do niestałej w uczuciach nastoletniej "kobiety" (błagam o wybaczenie mi zastosowania tej niewyszukanej ironii, bowiem w tej chwili zdobyć się na błyskotliwszą nie mogę).

ocenił(a) serial na 7
Siedmiokropka

tu nie ma co się podobać ..

ocenił(a) serial na 6
kaleenee

Wśród polskiej młodzieży ? Nie powiedziałabym. W mojej klasie nikt nie ogląda TWD, a w szkole najwyżej 2 osoby :(

Musicxd

A u mnie w klasie z 5 osób ogląda, i tylko się podniecają... Tacy wielcy "fani" to jeszcze niech przeczytają książki i komiks, a nie, bo tylko chlańsko i pozerstwo im w głowach, ale na szczęście zostało tylko 2,5 miesiąca... No i oczywiście ja z ostatniej klasy gimbazy jakby kogoś to interesowało. :)

ocenił(a) serial na 7
kaleenee

Haha ciekawy temat.Zastrzel mnie bo zawyzam srednia do lat 29 ;)

fincu

Ja natomiast znam bardzo duże grono ludzi po 30 roku życia i też uwielbiają ten serial. Myślę, że po prostu nastolatki o tym piszą tu, czy w innym miejscu, stąd wrażenie, że serial jest na topie wśród tak młodych ludzi.

kaleenee

Ja i mój szwagier nie pasujemy do Twojego wniosku; ja 28 lat, on 33 :D

kaleenee

ja mam prawie 29 ale też loffciam maggie i darylka:) yay :)

ocenił(a) serial na 8
kaleenee

Mam 31 lat,i serial bardzo mi się podoba.Oczywiście ma pewne małe minusy,niemniej oceniam go wysoko.
Serial poleciłem również koledze (30 lat),i też mu się spodobał.
Teraz czekam na 4 sezon.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
kaleenee

jak ja zobaczyłem mojego kochanego braciszka (lat 11) oglądającego z wypiekami na twarzy scenę miłosną z udziałem Lori i Shane'a to wypełniając obowiązki starszego brata wyniosłem go na kopach z pokoju dając mu szlaban na wszystkie media do odwołania. TWD to nie jest serial dla gówniarzy, komiks tym bardziej. Tym, którzy go mają mogę szczerze poradzić by uważały, by nie wpadł on w ręce młodszych, pozdro

ocenił(a) serial na 7
kaleenee

Prawie 18 :)

ocenił(a) serial na 8
kaleenee

19 :)

kaleenee

Super - nie mieszczę się w widełkach.