PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 179 tys. ocen
7,8 10 1 178549
6,6 29 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Witam!!!

Muszę poruszyć tu temat z dzieciarnią w serialach. Według mnie niszczą one seriale sama
ich obecność mi nie przeszkadza, ale kiedy coraz więcej odcinków skupionych jest na nich
to po poprstu wkurzyć się idzie.
Przykłady:
- dwa odcinki The Walking Dead skupione na tym czy dziaciak przeżyje czy nie, naprawdę
nie mogli czegoś lepszego wymyślić. Tak jak pierwszy sezon oglądałem z ciekawością i
może nawet fascynacja tak ten po prostu mnie nudzi(mam nadzieje że to się zmieni).

Inny przykład to Terra Nova serial według mnie byłby super, ale znowu to samo: dzieciaki
giną w dżungli i przez cały odcinek ich szukają a na końcu Happy End wszyscy cali i zdrowi.

Seriale te ledwo co się zaczęły a wątki tylko o jednym. Według mnie duży minus za to.
Dzieci w serialach trzeba wkomponowywać jako tło a nie jako postacie wiodące.
Takie jest przynajmniej moje zdanie.

ocenił(a) serial na 9
andrew290

Walther Jr. w Breaking Bad podobna sytuacja tylko, że on jest według mnie całkowicie niepotrzebny i wszystkie sceny z nim strasznie nudziły.

ocenił(a) serial na 5
andrew290

zgadzam się. dodatkowy problem jest taki że te dzieci aktorsko są bardzooo nieporadne i wszystkie sceny z ich udziałem zgrzytają po zębach.

ocenił(a) serial na 3
andrew290

zgadzam sie.
wyrzucic bachorow z filmow dla doroslych!

schiz

dorosłych też wywalić

ocenił(a) serial na 8
andrew290

No właśnie. Gdy skończyłem oglądać 3 odcinek miałem wrażenie jakbym obejrzał 10 minutowy dodatek do poprzedniego. Akcja z Shanem i wiszący na drzewie trup, to wszystko. Reszty mogłoby wogóle nie być, bo nie wnosi absolutnie nic do serialu.

użytkownik usunięty
Shadow_4

A co wiszący trup wnosi do serialu? Nic. Widać, że spodziewcie się wypruwania flaków a nie relacji międzyludzkich; ale na tym serial polega bo bazuje na komiksie który taki jest; gdzie trupy się spotyka rzadko a więcej jest gadki. A to czy dzieciak przeżyje czy nie; to nie wiem czy to jest wymysł producentów czy takie coś miało miejsce w komiksie.

ocenił(a) serial na 7

w komiksie, jak ktos czytał, było faktycznie, że w pewnym momencie było za duzo dzieci i się z nimi sprawnie rozprawiono :) takze, cos nowego. a ten carl to taki przychlast, że ja pier.ole, zero charakteru! dzieci nie umieją po prostu grac. za duzo uwagi na nim i tej 2 gówniarze. ale pewnie sie znajdzie cala i zdrowa, coza żena.

ocenił(a) serial na 5
daniel_wski

akurat zabili ja hehe ; d

Zgadzam sie w 100% wywalic bachoryze scen! Jakb bede chcial ogladac badziewia to sie przerzuce na malych agentow 5d.

akurat relacje miedzyludzkie w tym serialu sa na poziomie Mody na sukces, zwykły emocjonalny kicz, któy zwyczajnie nuzy i usypia! już wole te trupy i zombie, bo w filmie o zombie maja być zombie, a nie akcja z kupowaniem podpasek i przyzwaniem glownej bohaterki czy jest w ciazy