PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177165
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

nie ma go w woodbury, nie ma go w więzieniu
kto wie gdzie się podział?

Whiskerss

Teoretycznie w serialu nie zostało to wyjaśnione. Szwęda się po okolicach, raczej nie popełnił samobójstwa, nie wiem jak w komiksie. Miał jeszcze 2 ludzi ze sobą.

ocenił(a) serial na 6
Mr_W

SPOJLER

W komiksie Gubernator padł po 2 czytam 3 szturmie na więzienie.

Tortuga033

Zabity przez jedną z mieszkanek Woodbury - przed chwilą przeczytałem :))

ocenił(a) serial na 6
Tortuga033

* czy tam

Mr_W

miałam nadzieję, że wyjechał na db, ale w jakiś sposób przeczy temu sprowadzenie społeczności woodbury do więzienia, więc pewnie czai się gdzieś w przydrożnych krzakach i czeka żeby ugryźć Ricka w tyłek. szkoda, myślałam, że jednak zrobili gubernatora w oko, wsiedli w samochody i odjechali do 4 sezonu.

Whiskerss

W pewnym stopniu mi się podobało, że go tak go zrobili w jajo i nie wyjechali, ale na tym traci cały serial, który kiedyś tak lubiłem. Przeważała w nim groza, zombie. Teraz te rzeczy są tylko ładną ozdobą całych trudnych relacji między poszczególnymi bohaterami. Serial o zombie w którym nie są już najważniejsze zombie. Taka kolej rzeczy. Prędzej czy później musieli się gdzieś usadowić, ale mam nadzieję, że jak najszybciej ruszą się z miejsca. Najlepiej niech od razu idą do tego Waszyngtonu [jak w komiksie] - byle się tylko przemieszczali. Trochę nierealne marzenie, gdyż z tyloma osobami na głowie jedynym powodem może być tylko brak dostatecznej ilości pożywienia, choć mają obok Woodbury i w pewnym sensie czystą okolicę. Gdzie im będzie teraz lepiej?

ocenił(a) serial na 6
Mr_W

Gubernator napewno będzie jeszcze w następnym sezonie zresztą to już wiadomo od dawna może sprubuje jeszcze jakihś szturmów ale myśle ze to jakoś inaczej lepiej rozwiążą

Katharsisss

wolałabym aby ruszyli znów w trasę. do tej pory motyw podróży był dla mnie sprawdzianem ich charakterów i lojalności, ale to zostało już nakreślone. zobaczyłam, że zobiaki zombiakami, ale ludzie do końca świata będą prowadzić ze sobą wojny. liczyłam zatem, że 4 sezon przyniesie coś zupełnie nowego, jakieś wyzwania i jeszcze inne potyczki. chyba, że ....chyba, że pierwsze odcinki przyniosą jakieś sensacyjne rozwiązanie i wesoły autobus ruszy dalej.

ocenił(a) serial na 10
Katharsisss

Ech... na pewno... spróbuje... jakichś...

Mr_W

A gdzie się w tej chwili znajdują na mapie usa?

ocenił(a) serial na 10
Whiskerss

Pod Atlantą.

lati

dz :)

Mr_W

Dostał headshota od niejakiej Lilly, kiedy ta zobaczyła, do czego ją zmusił- rozwaliła Lori i dzieciaka ;)
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20101209213508/walkingdead/images/1/14/WD- _012.jpg - śmierć Lori.

http://i184.photobucket.com/albums/x73/ralphrepo/PopularAsians/TWDIssue048Govern orsDeath_zps41e50f06.jpg - śmierć Gova.

Nie liczyłbym na to samo w serialu, no ale...

ocenił(a) serial na 10
Whiskerss

Jest z nami Martinez, jest z nami Murzynek, nie ma znami Philipka, gdzie jest ***** Philipek?

lati

Tu jestem! :D

ocenił(a) serial na 8
Mr_W

Nie podszywaj się pode mnie bo strzelę Ci w plecy jak pozostałym! :)

the_governor

Gościu! Ty nie masz oka! :D

ocenił(a) serial na 10
Mr_W

O, czyli wydało się kto jest prawdziwym governorem!

lati

Ja tam jestem tylko spokojnym misiem, który ukrywa się z nim w lesie! :D

ocenił(a) serial na 10
Mr_W

Uroczo : 3