Dla wszystkich ktorzy zastanawiaja sie czy przezyl bbadz nie mam dobra wiadomosc , otoz jak pewnie wielu sie domysla Glenn przezyl ! Wiadomosc ta pochodzi z nieoficjalnych zrodel aczkolwiek na 99% jest pewna. Niestety dowiemy sie o tym prawdopodobnie w 7 odcinku gdyz najblizsze skupia sie na Morganie , Abrahamie , Sashy oraz Darylu ;)
Nie moge ujawnic zrodla ale info jest pewne. Rowniez to ze dowiemy sie o tym w 7 odcinku a 3 najblizsze to troche zapychacze zwlaszcza dzisiejszy.
Wybacz, nie zauwazylem.. Swoja droga oszczedzic Glena po to aby zginal pozniej... Ten koles wydaje sie niesmiertelny :D
Nie trzeba źródła żeby się domyślić, że spadł na niego gość z kulą w głowie i to jemu zjadają flaczki...zastanawia mnie tylko jak Glenn wyjdzie stamtąd...?
Tak i z tego co mi wiadomo osoba , ktora pomoze mu sie uwolnic jest Enid.. Troche wydaje sie to naciagane bo samemu trudno mi uwierzyc w to ale tak najprawdopodobniej bedzie.. A info pochodzi od osob , ktore byly na planie podczas krecenia i zdjec ktore zrobily :) wiec mysle ze na 99% pewne , gdyz jak narazie wszystko sie sprawdzilo no ale nie dowiemy sie poki nie zobaczymy :D wszystko to troche naciagane ale wazne ze przezyl :D swoja droga gdy potem wszystkim zginie z rak Negana to bedzie dopiero ironia...