PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 179 tys. ocen
7,8 10 1 178504
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Dla wszystkich ktorzy zastanawiaja sie czy przezyl bbadz nie mam dobra wiadomosc , otoz jak pewnie wielu sie domysla Glenn przezyl ! Wiadomosc ta pochodzi z nieoficjalnych zrodel aczkolwiek na 99% jest pewna. Niestety dowiemy sie o tym prawdopodobnie w 7 odcinku gdyz najblizsze skupia sie na Morganie , Abrahamie , Sashy oraz Darylu ;)

ocenił(a) serial na 8
markul91912

Podaj źródło.

ocenił(a) serial na 10
FAKK3

Nie moge ujawnic zrodla ale info jest pewne. Rowniez to ze dowiemy sie o tym w 7 odcinku a 3 najblizsze to troche zapychacze zwlaszcza dzisiejszy.

ocenił(a) serial na 8
markul91912

Nie możesz? Pracujesz dla AMC? XD

ocenił(a) serial na 3
FAKK3

Chyba przespałes niektóre tematy. Opisałem wszystko, wystarczy poszukac

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

Wybacz, nie zauwazylem.. Swoja droga oszczedzic Glena po to aby zginal pozniej... Ten koles wydaje sie niesmiertelny :D

ocenił(a) serial na 6
markul91912

Nie trzeba źródła żeby się domyślić, że spadł na niego gość z kulą w głowie i to jemu zjadają flaczki...zastanawia mnie tylko jak Glenn wyjdzie stamtąd...?

ocenił(a) serial na 10
analthunder

Tak i z tego co mi wiadomo osoba , ktora pomoze mu sie uwolnic jest Enid.. Troche wydaje sie to naciagane bo samemu trudno mi uwierzyc w to ale tak najprawdopodobniej bedzie.. A info pochodzi od osob , ktore byly na planie podczas krecenia i zdjec ktore zrobily :) wiec mysle ze na 99% pewne , gdyz jak narazie wszystko sie sprawdzilo no ale nie dowiemy sie poki nie zobaczymy :D wszystko to troche naciagane ale wazne ze przezyl :D swoja droga gdy potem wszystkim zginie z rak Negana to bedzie dopiero ironia...

ocenił(a) serial na 6
markul91912

Nie jestem aż tak wielkim fanem serialu by czytać komiks czy śledzić co dzieje się na planie filmu bo nic mi nie mówi kto to Enid ani niejaki Negan. To po prostu zmysł obserwacji a ten rzadko mnie zawodzi...:)