Siema, może moglibyście mi polecić jakiś naprawdę dobry serial, najlepiej właśnie horror. Słyszałem o takim, w którym każdy odcinek to nowy wątek, tylko, że nie znam tytułu. Jak znacie to piszcie :)
Ten serial to Fear Itself albo Mistrzowie horroru, innym tez o zombie jest Dead Set , innych nie znam :/
Dead Set jest genialny ze względu na pomysł z BigBrotherem i wszelkie reperkusje jakie się z tym wiążą. Pic w tym, że jest to (nie)stety film/serial w klimacie zombie movies, więc zdecydowanie nie dla każdego. Jeśli to Ci się podobało... choć nie, właściwsze sformułowanie brzmi, jeśli Ci ten serial nie przeszkadzał, obejrzyj DeadSet...
Ok, dzięki za odpowiedzi. Narazie obejrzałem pierwszy odcinek fear itself i się zapowiada całkiem przyjemnie. A jeśli chodzi zombie, to wolę filmy z nimi niż np. z wampirami :)
Potwierdzam! Jeżeli w ogóle chodzi o filmy o zombiakach, Dead Set jest w mojej czołówce.
Mistrzowie Horroru, każdy odcinek opowiada o czymś innym polecam:)
albo Freddys Nightmare, stary ale jary
Wyspa Harpera, nie o zombie, ale fajny horror, trzyma w napięciu ;) http://www.filmweb.pl/serial/Wyspa+Harpera-2009-479106
a moze jakiś serial znacie nie o zombi i nie o wampirach godny polecenia?? supernatural juz obejrzałam :)
Jak byłem młodszy to lubiłem serial "Łowcy koszmaru", ale teraz nie mogę go nigdzie znaleźć na Internecie i tutaj ktoś wymieniał "Fear itself", ciekawy :) Jest też fajny miniserial "Rose Red". I przy okazji dzięki wszystkim za propozycje.
Herosi
Fringe
Wyspa Harpera
Sztorm stulecia
Z Archiwum X
Persons Unknown
Opowieści z krypty
Two Twisted
Kamienie śmierci
Jak podobał ci się Supernatural i te klimaty to polecam Sanctuary choć horroru tam nie ma a czyste fantasy ale jest ok.