PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177500
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Jak to jest?

ocenił(a) serial na 5

Niby serial chu*owy, skończył się na 1 odcinku 1 sezonu, żenada i brak realizmu (w serialu o zombie brak realizmu, wow), brak pomysłu na fabułę i słabe postacie... A jednak nadal oglądacie :V

ocenił(a) serial na 10
TheDrolix

Serial idealny jestem dużym fanem mam nawet fotke z andrew lincoln.

ocenił(a) serial na 7
TheDrolix

Po pierwsze z przyzwyczajenia, po drugie człowiek się zżył z tym uniwersum, po trzecie zawsze tli się nadzieja, że będzie lepiej.

Zresztą ja uważam, że do połowy siódmego sezonu było naprawdę dobrze, pomimo wielu zapychaczy zdarzały sie fajne odcinki. Niestety druga połowa siódmego sezonu była już słaba, a pseudowojna w ósmym wręcz beznadziejna. Większość postaci swego czasu byla fajna, ale obecne przypominają puste skorupy z gębami pełnymi patetycznych gadek. A brak realizmu nie tyczy się zombie tylko totalnie zaburzonej czasoprzestrzeni, braku postapokaliptycznego klimatu (skąd oni mają benzynę na te wszystie wojaże?) i fatalnie nakręconych scen walki.

ocenił(a) serial na 9
Charlie_TSW

Już dawno pisałem, że powinni szybciej uśmiercać postacie. Obecnie te stare gęby bardzo nużą.

ocenił(a) serial na 9
Mikael82

Uśmiercają nie te postacie co "trzeba" kierując się nie rozwojem fabuły tylko kontraktami z aktorami i związanej z tym kasą.

ocenił(a) serial na 9
M_COL

Ja szczerze to na Daryla już nie mogę patrzeć. Zdziadział, podobnie jak Carol.

ocenił(a) serial na 1
TheDrolix

Bo mają za dużo wolnego czasu.

ocenił(a) serial na 3
TheDrolix

jesteśmy masochistami

inkawa

:D

TheDrolix

Powiedział ktoś, kto dał temu ch*jowemu serialowi ósemkę:P:P:P