7,8 179 tys. ocen
7,8 10 1 179226
6,6 29 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Dawajcie swoje pomysły, mi wydaję się, że będzie to podobne zakończenie jak w filmie
''Jestem Legendą'', czyli, że grupa Ricka znajdzie jakieś miejsce, gdzie po prostu nie ma
zarażonych, a jest jedna wielka cywilizacja zdrowych ludzi którzy kierują się prawem
rozsądkiem a grupa lekarzy pracuje nad znalezieniem lekarstwa.

ocenił(a) serial na 7
Ajfel93

to mój pomysł :D

ocenił(a) serial na 4
Ajfel93

Powiem Ci szczerze, że to tylko baaaaaaaaaardzo odległe marzenie. Kirkman powiedział, że zamierza ciągnąć komiks tyle ile się da, a co za tym idzie serialem również cieszyć się będziemy przez dość długi okres. Ja obstawiam póki co gdzieś około 8 bądź 9 sezonów (choć pewnie będzie ich więcej), gdyż widownia nie spadła poniżej 6 mln więc AMC nie zrezygnuje z tytułu. Co do mojego wymarzonego zakończenia, to raczej nie wygląda ono tak bajecznie jak Twoje. Znając założenia TWD wolał bym coś bardziej dramatycznego. Pomysł, ze znalezieniem wielkiej kolonii wydaje mi się lekko oklepany.

tomb2525

Co do ciągnięcia serii jestem za, tylko żeby była dobra i trzymała poziom :)

użytkownik usunięty
Ajfel93

Wydaje mi się ,że zrobią jakieś dołujące zakończenie - może wszyscy zginą?W końcu jak można rozwiązać taki problem jak apokalipsa zombie. Mam nadzieję, że serial będzie z sezonu na sezon coraz lepszy a nie tak jak w większości tasiemców najlepsze postaci będą odchodzić i zostanie sama hołota.