PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177267
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Judith

ocenił(a) serial na 8

Mam pytanie do kogoś obeznanego. Judith biologicznie jest dzieckiem Ricka, czy Shane'a?

ocenił(a) serial na 6
MrFantastic

Nie wiadomo. Nie było jeszcze wyjaśnienia w tej kwestii... Lori powiedziała coś w stylu, że nawet gdyby było Shane'a to i tak Jack się do tego dziecka poczuwa odpowiedzialnością.

ocenił(a) serial na 10
niewarto

Dżak? Ten z Titanica? :)

ocenił(a) serial na 6
Einshaew

[*] dokładnie

ocenił(a) serial na 10
niewarto

Dżak który zginou sto lat temu jest ojcem Dżuditch? To logiczneu :)

ocenił(a) serial na 6
Einshaew

Jack = Rick, jeden diabeł nooo :)

ocenił(a) serial na 10
niewarto

No oczywiście ;) takie maue niedpaczenie :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
niewarto

Nie zamierzałem trollować :) Jeśli tak to zabrzmiało to sorka :)

MrFantastic

Nie wiadomo. Stawiam na Shane'a :D Pewnie moją teorie potwierdzi wypadek samochodowy, w którym Judith straci dużo krwi, a krew Ricka nie będzie pasowała xD

mejbirdus

O kurcze, to by było niezłe! Choć z drugiej strony jakby Judith zmarła po takiej nieudanej transfuzji to Rick machnie ręką - "I tak była Shane'a" :D

Valdoraptor23

Ale Rick coś mówił chyba, że nawet jeśli Judith jest Shane'a to Rick czuje się za nią odpowiedzialny. Nie wiem czy dobrze pamiętam

MrFantastic

judith to dziecko lori, wiec w sumie nigdy nie wiadomo. rownie dobrze moglo byc hershela..

MrFantastic

Była jedna scena, w której Beth mówi, że Judith ma oczy Lori. Rick wyglądał wtedy jakby chciał rzucić małą o ziemię. To oznacza chyba, że biologicznie jest to dziecko Szejna.

ocenił(a) serial na 8
BorekLR

co z tego, że ma oczy Lori? To jej matka, więc mała ma prawo odziedziczyć po niej oczy ;) Gorzej jakby powiedziała, że ma oczy Shane'a. Moim zdaniem to Shane jest ojcem małej, bo Lori miała przecież z nim romans i kochali się dużo wcześniej przed odnalezieniem Ricka.

MrFantastic

Jeżeli Rick miał allele AA warunkujące jego kolor oczu, Lori aa, to oznacza, że ich potomstwo posiada Aa => że wszystkie dzieci Ricków będą miały kolor oczu Szeryfa, a dopiero u dzieci ich dzieci mogą być oczy Lori (chyba, że coś źle napisałem, jak tak to sory xd)

BorekLR

Pewnie jak usłyszał, że ma oczy Lori to pomyślał sobie, że mogła też odziedziczyć "puszczanie się na lewo i prawo" po matce :D

ocenił(a) serial na 8
tiger31648

ba dum tsss xD

ocenił(a) serial na 6
tiger31648

Hahahahaha, toś teraz dowalił :D

tiger31648

Żeby nie wspomnieć o reszcie "zalet" xD