PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177528
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

ten z, którym miała kontakt szefowa ze złomu, którego zabrał Rick. Ale najpierw chcieli "A" lub "B" chodzi o alfe i bete? było to masę odcinków temu i chyba się nie wyjaśniło?

Planowany jest 11 sezon? Pewnie to temat na ten sezon?

ocenił(a) serial na 10
Mortemignis

A - oznacza osobę zdolną do pracy itp a B - osobę ranną która potrzebuje pomocy medycznej albo na odwrót, tak stawiam przynajmniej

ocenił(a) serial na 9
Mortemignis

Wątek Ricka będzie poruszony w trzech pełnometrażowych filmach.

ocenił(a) serial na 8
Ch3steR

ciekawe...
ciekawe też czy te 3 filmy będą miały coś wspólnego z resztą postaci twd, czy tylko perspektywa Ricka i zakończenie jego historii bez udziału reszty jego ekipy, jeżeli tak to słabo.. moim zdaniem Rick powinien się zobaczyć z Michone i resztą

ale tak pewnie nie będzie, bo film zacznie się na bank jak Ricka bierze ten helikopter itd a od tego czasu minęło już pewnie z 10 lat serialowych więc zginie w jakimś nieznanym nam świecie, który będzie w tych filmach

ocenił(a) serial na 8
Mortemignis

już wiem jak będzie! lubię filozofowac ale tak będzie na 100%

ta nieznana cywilizacja, do której poleciał Rick i tam umarł pewnie i nie zobaczy się już nigdy z bliskimi... Nagra film kamerą i tą cywilizacje kiedyś ludzie Ricka znajdą na bank

ocenił(a) serial na 8
Mortemignis

Wszystko w tym filmie im wyjaśni

ocenił(a) serial na 10
Mortemignis

"R" natomiast oznacza Remingtona 870.

ocenił(a) serial na 8
Mortemignis

Update po 10x13 Rick najprawdopodobniej przebywa w "wspólnocie".

michal141292

jeszcze sezon 10 się nie skończył, a ja już chcę 11. osobiście uważam, że powinni olać te filmy z Rickiem. a sam Andrew Lincoln powinien wrócić do serialu