PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177279
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Carl - wg większości fanów TWD najbardziej wkurzająca postać w serialu. Nie dość że słabo gra
(to jeszcze można zrozumieć, jest młody i bez szkoły) ale jego kreacja w tym serialu to totalna
porażka. Scenarzyści widocznie starają się nastawić jak najbardziej fanów przeciwko niemu ale w
serialu jest nadal nietykalny. Po tym jak zabił tego dzieciaka powinien dostać od Ricka takie lanie
kablem żeby miesiąc na d*pie nie usiadł. Nie rozumiem jak można tak prowadzić tę postać.
Dlatego jestem za tym aby to była następna osoba do odstrzału, serial tylko na tym zyska i
skończą się przy okazji nudne wątki rodzinne.

ocenił(a) serial na 7
miechu_1989

Dokładnie tak. Nie rozumiem jak można go bronić. Strzelanie fochów i zabijanie dzieci to nie jest przystosowanie się do otaczającego świata. Missunderstanding.

użytkownik usunięty
Sheppard25

Ważne, aby ta inwestycja nerwów się zwróciła, ja tam się nie przejmuję, kto zginie ten zginie. Złe postacie muszą być aby serial nabierał kolorów.

ocenił(a) serial na 8
Sheppard25

A mi Carl coraz bardziej sie podoba, robi sie z niego taki mały Shane xD

ocenił(a) serial na 9
filippo_2

Chociaż jedna osoba to zauważyła. Ewidentnie widać wpływ Shane'a na Carla. Zresztą to Shane'a a nie Rick zajmował się jego wychowaniem przez długi czas. Był jego wzorem.

ocenił(a) serial na 7
Sheppard25

Ja zaczynam powoli lubiec Carla, a jezeli chodzi o sytuacje, w ktorej zabij tego chlopaka, to przeciez ten wlasnie chlopak byl tam ze wzgledu, ze chcial zabic grupe Ricka, więc dobrze zrobił