PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177777
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Czy serio nikt tam nie ma możliwości się umyć? Żaden z bohaterów tejże historii nie pomyślał
nawet o tym ,żeby chociaż umyć ząbki. Co jest ? Logiczne byłoby zachowanie higieny przez
bohaterów ,żeby przetrwać, ponieważ to nie inni ludzie, zwierzęta czy nawet bezmózgie zombi może
być ich największym wrogiem a choroby spowodowane brakiem należytej higieny. Co sądzicie?

ocenił(a) serial na 10
eM_Giea

Skoro piszesz że skończy się życie na ziemi, to jak mogą zostać na niej zwierzęta? Co, one nie potrzebują wody do przeżycia ;D?

Einshaew

Chyba chodziło o to, że nie wszystkie zwierzęta byłyby podatne na te zarazki z wody, które eliminowałyby ludzi :)

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Życie na Ziemi to nie tylko ludzie, prawda? Valdoraptoreu:)?

Einshaew

A czy para wodna może przenosić mikroby wymagające do życia środowiska wodnego? xD

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Wypowiem się jako specjalisteu od wszystkiego, uwaga:

Panie weź pan idź pan, nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem! :)

ocenił(a) serial na 9
eM_Giea

bzdurny temat.Co jeszcze? mają pokazywać jak jedzą śniadanie , obiad i kolacje? To są sprawy na które niema czasu antenowego i trzeba się samemu domyśleć

eM_Giea

Nie to jest w tym serialu najważniejsze. Skup się na bardziej istotnych rzeczach ;)

użytkownik usunięty
eM_Giea

hahaha deryl jak ostatni menel jak go widze to czuje smród rick jest nawet sexy taki dziki
a co najzabawniejsze andrea miała zrobione tipsy tlenione włosy,beth tak samo,
niby już kilka lat w takich warunkach a nawet odrostu nie widać,ogolone pachy
od miszon to wogóle musi capić z dredów

ocenił(a) serial na 7
eM_Giea

ale za to golą pachy. albo może amerykanki wyewoluowały i już tam im włosy nie rosną. mi przeszkadza nie tyle to, że są brudni i nie zmieniają ciuchów, tylko właśnie taka niekonsekwencja.