Mi podobają się (w takiej kolejności):
1. Beth
2. Maggie
3. Lori
4. Rosita
5. Andrea
6. Michonne
A wasze typy?
No nie wiem. Aktorka podobała mi się w "Skazanym na śmierć"-byłem jeszcze gówniarzem jak to oglądałem-i sentyment pozostał.
Co tam Lori pytanie co on widzi w Michonne? Nos duży jak burak i w ogóle twarz jakaś taka niekształtna.
nie tylko wygląd zewnętrzny wpływa na 'podobanie się' ,może podoba mu się jej charakter
No rozumiem ale ewidentnie napisał Najładniejsze bohaterki a nie najbardziej wartościowe
1. Maggie
2. Andrea
3. Lori
4. Tara
5. Amy
6. Patricia
7. Beth
8. Rosita
9. Sasha
Nikt nic o KAREN? Przecież to ona była jedną z najładniejszych bohaterek. No panowie, rozczarowujecie mnie.
Co Ty? Lori była świetna. Owszem początkowo nie umiałem się przestawić, bo ciągle pamiętałem Jej rolę w Prison break, ale potem z każdym odcinkiem lubiłem jej postać coraz bardziej. No i Rick bez Lori to zupełnie inny człowiek.
Ja bym Lori nie tknął kijem przez szmatę ale kwestia gustu. Jeden lubi jak mu cyganie grają a drugi jak mu nogi śmierdzą ;)
Pewnie dobrze myślisz o sobie i niech tak będzie, ale obawiam się, że ktoś kto mówi o kobiecie że by ją cytuję "nie tknął kijem przez szmatę" obawiam się że bardziej niż muzykę cygańską lubi odór swoich stóp.
Po pierwsze to nie mówię a po drugie nie rozumiesz co napisałem i nie rozumiesz co sam napisałeś.
Nie wiem. Nie znam żadnych "szmat". Ale jeśli ty się w takich kręgach obracasz to jedź. Może wyjdziesz cało po takich hasłach. Może, choć wątpię...