Ta scena z płaczącym Darylem i pocałunek Beth,która ma pewnie chrapkę na Ricka...to będzie
genialny odcinek:)
Nie wydaje mi się żeby był jakiś motyw romansowy pomiędzy Rickiem i Beth. Toż to przesada wielka by była.
jak ty świrujesz pawianka z Gubim to wszystko mozliwe :D romansu moze nie bedzie przesadzilem ale nie powiedziane jest ze mloda Beth nie bedzie cos czuc do naszego meskiego szeryfka. Tortuga ty nie pitol bo widze piguly dzialaja :D:Dhaha
To chyba Ciebie czymś nafaszerowali i majaczysz :D Ja nawet nie widzę tego że Beth będzie się tylko podkochiwać w Ricku. Tak jak pisał Tomb, nie róbmy jakiś śmiesznych teorii. Jeśli już, to Beth ma się ku Carlowi (te uśmieszki w jego stronę).
Beth z Carlem? prosze cie ;D niech kupi szczudlła albo kule od Hershela wezmie bo nie siegnie ;)
Carlowi buzują hormony, a że Beth najmłodszą kobietką jest. to sobie Ją upatrzył. Żadnej historii miłosnej nie będzie.
mam taka nadzieje ale w zwiastunie jakiś konflikt byl miedzy Carlem a Rickiem wiec moze byc ciekawe, co jak co ale 3 sezon jest poprowadzony świetnie więc każda niespodzianka jest możliwa :)
Możemy sobie spekulować, a pewnie wyjdą takie rzeczy, że szczeny Nam opadną (pozytywnie mam nadzieję).
Skąd pewność, że między Carlem i Rickiem dojdzie do konfliktu. Może po prostu mały martwi się o ojca i chce, żeby Rick nie brał całej odpowiedzialności za grupę tylko na siebie. Stąd słowa, że powinien przestać być liderem. Oczywiście, tak jak napisałaś, możemy sobie tylko spekulować:>) Jedno jest pewne, druga połowa sezonu zapowiada się niezwykle ciekawie.
jeśli w kolejnych odcinkach będzie taka akcja jak w ostatnim, to nikt nie będzie liderem, bo nie będzie czasu na decyzje, Gubernator jest świrem on nie odpuści.
Masz racje, kto to wymyślił że Carl będzie z Beth przecież jeszcze nic nie wiadomo, do kolejnego odcinka jeszcze resztę 2012 roku i i przeszło miesiąc karnawału. Co za ludzie bracia są w opałach a oni myślą o romansie młodych zastanówcie się. Mnie głównie martwi to czy Daryl przeżyje.
A nawet jak nie przeżyje to przejdzie reinkarnację w wiewiórkę. Zostanie pupilkiem Carol, która zrobi dla niego mini kuszę, a on będzie dla niej zabijał najokropniejsze, najbardziej nieprzewidywalne i najobrzydliwsze stworzenia na świecie, czyli pająki :D
Co za pierdoły... Hahahaha, pocałunek? Raczej niewinny buziak, którego Rick dostanie od Beth (najprawdopodobniej) za uratowanie jej siostry - Maggie. Ot, wielka filozofia.