Kiedyś znudzony życiem(Xd) włączyłem The Walking Dead mają nadzieję na długie godziny spędzone przed ekranem tableta. Zawiodłem się i to bardzo. Serial jest nudny, przewidywalny. A poza tym horror z tego żaden.
XD to ty chyba inny serial oglądałeś, sprawdź czasem czy nie pomyliło ci się z "the 100"
Eee? Akurat ma on racje, serial jest przewidywalny dla osoby spostrzegawczej- pisze tu o sezonach 4-8. Dodatkowo od 4 sezonu serial to flaki z olejem ale lubię kończyć jak coś zaczynam, wiec musiałam obejrzeć chociażby z sentymentu do serii. Pisze to całkiem obiektywnie, byłam ogromna fanka TWD od 1 sezonu kiedy puścili premierę w tv. To, że tobie się podoba nie znaczy, ze każdemu i obiektywnie pisząc ten serial nie zasługuje na ocenę 10. Także to ty się zastanów czy ci się z innym serialem nie pomyliło.
Serial jest lepszy od innych, ma swój klimat i super napisane postacie, a po ciul oglądacie jak wam się nie podoba ? tego nie mogę zrozumieć, jak coś mnie się nie podoba to kończe oglądanie a nie wchodzę na strony typu ta i oceniam haha i wcale nie jest przewidywalny jakoś nikt nie trafił, że Negan zabije Abrahama i Glenna, jakoś nikt nie wiedział że Carl zginie, jakoś nikt nie wiedział, że Sophia była w stodole, jakoś nikt nie wiedział że Dale zginie w 2 sezonie a nie 5 (jak wskazywał na to komiks) nikt nie wiedział że w 8 sezonie powróci Morales itp mogę wymieniać i wymieniać
No i oglądam po to żeby go ocenić, nie będziesz mi dyktował, że mam go nie oglądać jak się mi nie podoba. Z przyjemnością wystawiam ocenę czy negatywna czy pozytywna, po to jest ten portal. Jak nie rozumiesz jego działania, to adios
a tak poza tym czepiasz się mojej oceny, a sama dałaś "grze o tron" 10* choć na tyle nie zasługuje, albo Pan Radek dał 10* "the 100" które też na tyle nie zasługuję, więc jesteście w mojej sytuacji, uznajmy że ja teraz wchodzę na jeden i drugi serial i daję np 2 gwiazdki i piszę jakiś komentarz, to wy jako fani tych obu seriali też byście zareagowali, byście pomyśleli, że przecież ten serial jest idealny i napewno nie zasługuję na 2*, i tak samo jest u mnie z TWD jak u was z "GOT" i "the 100" mam nadzieję, że się rozumiemy :D
Masakra. Ty narzucasz komuś swoją opinie. Ja i autor tematu wyrażamy swoje zdanie. To ty się wtrącasz I piszesz sprawdź czy oby nie pomyliles z the 100. Generalnie jak możesz porównywać GOT do TWD jak to są dwa różne światy, gatunki. Taki z ciebie krytyk, jak z koziej dupy trąba. Widać, ze się nie znasz na ekranie i hejtujesz tylko dlatego bo ktoś ci zjechał TWD, gdzie ma do tego prawo. A teraz patrzysz co Ja mam ocenione na 10 i hejtujesz, bo to na tyle nie zasługuje? Może i nie zasługuje, mam to w dupie czy ci się podobało czy nie, mam inne gusta, jarasz się TWD nie moja sprawa.