PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177517
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Kiedyś znudzony życiem(Xd) włączyłem The Walking Dead mają nadzieję na długie godziny spędzone przed ekranem tableta. Zawiodłem się i to bardzo. Serial jest nudny, przewidywalny. A poza tym horror z tego żaden.

ocenił(a) serial na 10
Radek_Traczyk

XD to ty chyba inny serial oglądałeś, sprawdź czasem czy nie pomyliło ci się z "the 100"

CaptainPhilip123

Nie nie pomyliło, ale co kto lubi. Ja po prostu wyraziłem swoją opinię.

ocenił(a) serial na 8
CaptainPhilip123

Eee? Akurat ma on racje, serial jest przewidywalny dla osoby spostrzegawczej- pisze tu o sezonach 4-8. Dodatkowo od 4 sezonu serial to flaki z olejem ale lubię kończyć jak coś zaczynam, wiec musiałam obejrzeć chociażby z sentymentu do serii. Pisze to całkiem obiektywnie, byłam ogromna fanka TWD od 1 sezonu kiedy puścili premierę w tv. To, że tobie się podoba nie znaczy, ze każdemu i obiektywnie pisząc ten serial nie zasługuje na ocenę 10. Także to ty się zastanów czy ci się z innym serialem nie pomyliło.

ocenił(a) serial na 10
nieobecna1

Serial jest lepszy od innych, ma swój klimat i super napisane postacie, a po ciul oglądacie jak wam się nie podoba ? tego nie mogę zrozumieć, jak coś mnie się nie podoba to kończe oglądanie a nie wchodzę na strony typu ta i oceniam haha i wcale nie jest przewidywalny jakoś nikt nie trafił, że Negan zabije Abrahama i Glenna, jakoś nikt nie wiedział że Carl zginie, jakoś nikt nie wiedział, że Sophia była w stodole, jakoś nikt nie wiedział że Dale zginie w 2 sezonie a nie 5 (jak wskazywał na to komiks) nikt nie wiedział że w 8 sezonie powróci Morales itp mogę wymieniać i wymieniać

CaptainPhilip123

Ja obejrzałem pierwszy sezon i 3 odcinki drugiego. Później dałem sobie spokój.

ocenił(a) serial na 10
Radek_Traczyk

Szkoda, bo później jest coraz lepszy

ocenił(a) serial na 8
CaptainPhilip123

No i oglądam po to żeby go ocenić, nie będziesz mi dyktował, że mam go nie oglądać jak się mi nie podoba. Z przyjemnością wystawiam ocenę czy negatywna czy pozytywna, po to jest ten portal. Jak nie rozumiesz jego działania, to adios

ocenił(a) serial na 10
nieobecna1

a tak poza tym czepiasz się mojej oceny, a sama dałaś "grze o tron" 10* choć na tyle nie zasługuje, albo Pan Radek dał 10* "the 100" które też na tyle nie zasługuję, więc jesteście w mojej sytuacji, uznajmy że ja teraz wchodzę na jeden i drugi serial i daję np 2 gwiazdki i piszę jakiś komentarz, to wy jako fani tych obu seriali też byście zareagowali, byście pomyśleli, że przecież ten serial jest idealny i napewno nie zasługuję na 2*, i tak samo jest u mnie z TWD jak u was z "GOT" i "the 100" mam nadzieję, że się rozumiemy :D

ocenił(a) serial na 8
CaptainPhilip123

Masakra. Ty narzucasz komuś swoją opinie. Ja i autor tematu wyrażamy swoje zdanie. To ty się wtrącasz I piszesz sprawdź czy oby nie pomyliles z the 100. Generalnie jak możesz porównywać GOT do TWD jak to są dwa różne światy, gatunki. Taki z ciebie krytyk, jak z koziej dupy trąba. Widać, ze się nie znasz na ekranie i hejtujesz tylko dlatego bo ktoś ci zjechał TWD, gdzie ma do tego prawo. A teraz patrzysz co Ja mam ocenione na 10 i hejtujesz, bo to na tyle nie zasługuje? Może i nie zasługuje, mam to w dupie czy ci się podobało czy nie, mam inne gusta, jarasz się TWD nie moja sprawa.