Serial jest bardzo klimatyczny, Wart uwagi!.
Jak najbardziej polecam!!!
;D
Niestety na tym forum rzadko natknąc się na mądre wypowiedzi i mądrych użytkowników :/ Dobrze, iż jest częsc ludzi z rozumem :D
Pozdrawiam
Nie o to chodzi :)
Tylko o to, że niektorzy oceniają naprawdę dobre filmy na niskie oceny a gnioty na wysokie i dodają jeszcze toksyczne posty na owym forum ;)
"Gimbusy" Przejmują filmweb :/
mój też 1 i 2 , trzeci też był dobry ale potem już troche mniej ale bylo i tak spoko :D uwielbiam ten serial. a niektore odcinki byly naprawde swietne.
Oglądałam zagubieni ale tak duzo sezonów że się bardzo pogubiłam a nie mam cierpliwości aby od nowa zacząć . ;p
za dużo się dzieje wszystko za szybko potem w tyych sezonach mnie sie wszystko pomieszalo. a I tak na koncu chyba tam wszyscy zginęli ;p chyba dwie trzy osoby przezyly.
nikogo ja tutaj nie obrażam więc sobie nie życzę.
Jestem po prostu bardzo wrażliwą osobą. :)
Człowieku, o co ci chodzi każdy ma swoje zdanie :D
Patrz na siebie :D
Pozdrawiam ;)
No właśnie każdy ma swoje zdanie a moje zdanie jest takie że Lubie Daryla i to bardzo i nie chciała bym śmierci tej postaci.
Daryla każdy lubi tak jak glenna i ten serial ma to dobre że nigdy nie wiesz kto zginie. Moim zdaniem żaden aktor nie powinien być ważniejszy od drugiego, zabicie daryla w dalszych sezonach było by bardzo dobrym posunięciem bo nikt tego nie chce. :)
Jakby co FOX rozpoczął wczoraj maratony TWD od 1 odcinka 1 serii, niestety trochę późno: 23:00 -03:45.
No fakt, geniusz ! Oglądam od dwóch tygodni i nie zwalniam tępa, dziś zacząłem 6s. No to jeszcze dwa i czekam
do listopada :P
Bardzo dobrze :D Serial genialny, aktorzy wyborni choc niektorzy by musieli podpracowac nad formą aktorską ;) Tyle tych sezonów a żaden się nie nudzi :D
Pozdrawiam
Pewnie wyjdzie jeszcze z 10 i dobrze :D Niby w tych sezonach późniejszych jest mniej sztywnych i głównym wrogiem jest człowiek, ale nie wiem jak niby przez 7 sezonów, głównym złem miało by być zombie :P Więc się ciesze, że teraz głównym problemem są jakieś wrogie gangi czy jakby ich nazwać. Serial tak wciąga, że jak Glena zabili to normalnie przez resztę dnia, czułem taki ból w sercu :V No ale i tak niektórzy, powiedzą że "głupi serial o zombie" :) A tak po za tym to moimi ulubionymi postaciami, są Rick, Mr. Dixon :D Maggie i Abraham był :( Ale reszta, też zajebista :D O ile żyją, bo jeszcze kilkanaście mi tych odcinków zostało :P
ja dopiero oglądam ten film, na Rick Grimes miejscu przeszukałbym szpital potem ten obóz wojskowy a w domu ubrałbym się ,chodzi mi o sytuacje w 1 odcinku 1 sezon, dziecko murzyna zaatakowało Policjanta Rick Grimes i woła do ojca ze ogłuszył jednego z nich, Dorosły Murzyn pochodzi do swojego dziecka i mówi ze Umarli nie potrafią rozmawiać, za chwile bronią celuję w Policjanta Rick Grimes patrzy czy on jest Zombie czy zyjący, dla murzyna Biały zyjący i Biały niezyjący wyglądają tak samo, chodzi mi ze tutaj dobrze widać rasitowskie hasła murzynów w stronie bialych
nie wiem jak tutaj ale jak oglądałem Fear the Walking Dead 2015, to było ze w Los Angeles Wojsko zbudowała bezpieczną strefe ,dało nie zarażonym ludziom schronienie i żywność a główni bohaterowie byli obudzeni ze wojsko ich chroni przed zyjącymi Trupami ,a Psychopata kryminalista Daniel pozabijał nie winnych Zołnierzy i Lekarzy którzy wykonali tylko swoje obowiązki i rozkazy .walczyli przeciwko Zombie, a Nick w miare normalny ,wymalował się cały ze krwi ludzi był niewidzialny dla Zombie , to wojsko mogło uzyć ten kamuflaż w walcze przeciwko Zombie. Chwilo przedstałem oglądać Fear the Walking Dead 2015- z tego powodu w serialu Fear the Walking Dead 2015- promują przemoc nad psami i Chinska kuchnie
Był klimatyczny ,ale dwa sezony temu. Wielki żal , że to poszło w ta stronę - bardzo złą stronę.
Serial jest dobry,ale chowa się do takich seriali jak np.Ray Donovan,czy Banshee.
Wiem że te serial są z innego gatunku,ale chodzi mi że pod względem samej fabuły te seriale które wymieniłem są lepsze.
Nie wiem co w tym filmie niesamowitego, jak dla mnie mocno średni - w trakcie czwartego sezonu dałem sobie spokój bo nie da się tego oglądać. Ja rozumiem, że jest to film o apokalipsie zombie ale to ile razy gwałcona jest logika to się w pale nie mieści. Żadna z postaci nie wywołuje u mnie jakiejkolwiek większej reakcji. Fabuła nie wciąga, absurdów jest dużo. Jedyne co jest naprawdę fajnie zrobione w tym filmie to cała scenografia wraz z charakteryzacją zombiaków. Ale to za mało, żeby marnować na to czas - jest mnóstwo ciekawszych seriali które lepiej obejrzeć w tym czasie. Jestem zszokowany tak wysoką oceną.