PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177279
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

S05E04 prad

ocenił(a) serial na 7

skad oni maja prad !!!!!!??????? mieszkańcy w ogóle nie przejmują się marnotrawstwem energii, w pokoju doktorka oprócz gramofonu są zapalone jeszcze 2 żarówki.

Kolejna niedorzeczność: to młode dziewczę 2 lata żyło bez prądu, nagle trafia do elektrycznego El Dorado i nic? Nawet nie zapytała pytania: WTF????? skąd bierzecie prąd? Nie. Ona po prostu się temu nie dziwi. Prąd? Aha, pewnie mają go w konserwach.

ocenił(a) serial na 7
rotanimod

?? chyba nie ma na to wytlumaczenia co?? fatalny blad ;/ wczesniej tez byly bledy ale jakos mozna bylo je na sile wytlumaczyc ale ten to masakra

rotanimod

To jeszcze nic... Mnie najgorzej wkurza, że w USA, gdzie 70% społeczeństwa to tłuściochy, wszystkie zombie biegają jak po kuracji odchudzającej... ja rozumiem, że teraz mogłyby już schudnąć, ale od początku serii rzadko widziałem grubego zombie...

ocenił(a) serial na 10
marzasz

A zombie ze studni w drugim sezonie?

użytkownik usunięty
Jedr0i

Hej ludki :)
Zapraszam wszystkich chętnych na nowo otwarte forum o TWD
twd- army. pl
Różne tematy, ciekawi ludzie, polecam.

marzasz

Grubi się nie przemienili, bo zombie ich dogoniły i zjadły.

ocenił(a) serial na 4
Valdoraptor23

A co z dziećmi ?

boxofficesilver

Hunterzy pozjadali.

ocenił(a) serial na 6
Valdoraptor23

Taa... Brakuje tylko mi tu Dinożarłów. Znajdzie się jeden?

ocenił(a) serial na 6
marzasz

Hej! Może to taki urok Georgii.

ocenił(a) serial na 7
rotanimod

ale widze ,ze nikt nie umie wytlumaczyc jakos mojego tematu.... niezla wtopa tworcow ;)

rotanimod

Pewnie z generatorów. W więzieniu mieli jeden, w grze kilkoro bohaterów miało do dyspozycji wiatrak. Każdy szpital zobowiązany jest do posiadania awaryjnego systemu zasilania. Kilka jego możliwych źródeł już pokazano, ale to pewnie za mało (już pomijając bawienie się w obliczenia, czy generator tego a tego typu w rzeczywistości dałby tyle a tyle mocy przez taki a taki czas, bo wątpię, by komuś w produkcji chciało się w to bawić). Wydaje mi się jednak, że na dachu można było dostrzec baterie słoneczne. Głowy nie dam, ale na zagranicznych forach też się o tym wspomina.

ocenił(a) serial na 7
Evangarden

moze jeszcze jakos to wytlumacza.... jeszcze troche odcinkow jest do konca sezonu