SANCTUARY FOR ALL. COMMENTARY & PIESELE SUCHARY FOR ALL. THOSE WHO ARRIVE - WILL CRINGE SUCH MUCH!
Cotygodniowy wątek służący wyrażeniu opinii o nowym epizodzie TWD. Korzystanie, jak zwykle, dobrowolne :)
Previously on AMC's The Walking Dead:
- Gabryjele celu szukający, negana spowiadający a na końcu epizodu kaszlący
Przepraszam za brak oznaczenia o spojlerach i nie rozwinięciu tematu do końca :D Źle mi się klikło ;D Kontynuując:
- dwunastu gniewnych Neganów, na ustalaniu planów
- foch między RYYYYKIEM! a Daryle
- i to w sumie tyle ;]
Nie polubiłeś nowej definicji kilku praw fizyki i chemii, które pozwoliły bezszkodowo dla Rozyty odpalić efektownie jegomościa? Nie wierzę. Raczej masz żal o rozbite głośniki. Taka impra poszła się kochać!
Daryl zabuli za te głośniki aż miło, ale to i tak wina laski prowadzącej głośnikowóz, bo Daryl miał pierwszeństwo;)
hahah. Daryl straci prawko, ale on miał zapewne kategorie A , tylko na motocykle. :)
Jeżeli "we więźniu" zdążył je w ogóle wyrobić przed apo:D
Ogólnie to nie raz i nie dwa mieliśmy bekę ze stylu jazdy w TWD- wypadek Lori na PUSTEJ drodze, potrącenie Karoliny przez jedyny wóz w wiosce, zombie przechodzące przez ulice bez pasów, wypadek Carla...a teraz to:)
Ciągnął mi się łodcinek niemożebnie:)
Bardzo ciekawa skrzynka pocztowa w mikrofali, strój ( a raczej jego brak ) Dżadis podczas gorączki tfurczej, Megi robiąca z Gregorego bydełko oraz Carl na tropie...no właśnie czego?:> Kiedyś to on chociaż z białogłową pomykał po tym lesie, chował się po dziuplach, a teraz zamiast pogłębiać znajomość, to wrażeń szuka...
Na bank w kolejnych odcinkach odpadnie ktoś z misji "Rosita, Tara, Michonne&Daryl".
BTW- już wiadomo, jak ( a raczej za sprawą jakiej postaci ) przenikną się TWD i FTWD:)))
FTWD ogląda garstka ludzi - tego serialu nie da się zaspojlerować, becasue nobody cares :D
Oni się chyba nie połączą? Przecież ci są w Waszyngtonie, a FTWD w okolicach Meksyku.
ja mam inne info, no ale wiesz jak to jest z plotką- na początku wsi piardniesz a na końcu mówio o wybuchu...;)
Zamiast oglądać, czytam komentarze, są o niebo bardziej wciągające :D jeden szczegół mnie wzburzył jednak: Jezus przestał dbać o włosy!
Lol to ja coś ominęłam, Jezus jest gejem?! :O No nie. Tam już chyba więcej homo niż hetero się przewinęło, to ma sens.
Tylko najpierw trzeba czekać na lekarza - ksiądz ma go przyprowadzić z Azylu:) Jezus,Ksiądz i lekarz - niezła komisja :)
Wut, nic takiego nie pamiętam :0
Nad Glennem też wszyscy postawili krzyżyk, tylko ja snułam rozważania nad jego podśmietniczkowym żywotem ze skorkami i co, tak że mówię Ci, Eryk żyje.
A nawet jak nie żyje to i tak mam rację, a ten post się wytnie :*
Jak siedzieli we więźniu, to trupy dorwały T-Doga i Carol, on zginął, ona się za jakimiś drzwiami schowała i potem ją Daryl bohatersko wynosił...
To akurat pamiętam, bo miała wtedy taką głupią minę jak ją Daryl znalazł, ale żeby jej grób kopali to już mi niestety umkło. No ale wtedy Carol w ogóle zlewała mi się ze ścianą, to i jej pogrzeb mogłam przegapić
Czy Rick może być jeszcze głupszy?
Główny przywódca oddaje się dobrowolnie w ręce wroga który tylko go "drasnął".
I na pewno nie skorzystają z okazji i nie przekażą go Neganowi żeby zapunktować.
No i dobrze że dał im cynk że ich sojusznik ma kłopoty, teraz złomiarze mogą pojechać do sanktuarium i odciągnąć umarłych.
Kluczowe chwile dla losów wojny?
Rick sabotuje przyjaciół, jego syn szuka pojednania z Allahem...A Negan i przyjaciele mają tyle czasu żeby wybić otaczających ich umarłych scyzorykami, zebrać się i odwiedzić Aleksandrię.
Może Rick poszedł obczaić pośladki Jadis bo przecież ,gdy robiła Shivę to nie miała nic prócz gustownego fartuszka ,a jej niewolnik też więc może Rick liczył na noc z Jadis na śmieciowej stercie.
Wszystko inne jest tłem dla stroju, w jakim Dżadis robiła Shivę:D
Bogowie!
Aż mi się to przypomniało:
https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2016/08/nintchdbpict000000229976.jpg ?w=501