Według mnie odcinek był zajebiście nakręcony, muzyka była genialna iii napięcie było bardzo fajnie budowane ;] Wsm również trochę taki wzruszający :p
Ogólnie ten sezon według mnie jest jednym z lepszych ;> A wy jak uważacie?
Fajny odcinek głównie ze względu na nowe aktorki/postacie Alfę i Lydię, bardzo mi się obie podobają. Ta głuchoniema też bardzo pozytywna, czyżby kroił się jakiś zaskakujący romans? Daryl w końcu będzie miał jakąś panią?
Akcja Król i jego dwór, i to bujanie się do muzyczki super, w końcu ktoś od scenariusza ruszył wyobraźnią, bardzo fajnie wszystko klikło
nie no, po tylu sezonach to trochę podejrzane, chyba pora pokazać go z innej strony, to chyba przez niezdecydowanie twórców czy np. zrobić z niego geja, czy kochanka Carol, czy może zwichrowanego po traumach z dzieciństwa
Nie sądze, ale troche przesadzają z tym robieniem z niego brudasa. Nawet ostatnio na Wzgórzu spał między zwierzętami zamiast w łóżku :)
Ps
http://imgur.com/xm2fN8S
Szeryf też bywał zapuszczony, ale to co ostatnimi czasy wyprawia Daryl... każdy szeptacz wyczuje go na odległość ;-D
Ale chyba aktor od Daryla troche schudl, bo juz taki spuchnięty na twarzy nie jest i wizualnie sie wydaje taki mniejszy troche.
Carol wytrzymuje ;) również ta co poszła po Henrego z nim - więc chyba gorzej od trupów nie zalatuje ;)
Co jak co ale stylówę ma niezłą...ja bym dorzuciła jeszcze do tego jakie tatuaże z kalkomanii na ramionach;)
Daryla chcąc nie chcąc musi być więcej, wszak on ma ciągnąć ten serial po pozbyciu się Ricka.
I kontynuują tradycję, wojnę z Gubernatorem zaczęła Michonne, z Neganem Rick, to teraz kolej na Daryla.
Coś w tym jest:) Wszak Reedus gra teraz główną rolę, to i wojnę musi mieć jakąś na koncie. Wygraną najlepiej:)
A jak przegra to bedzie musial się umyć :P
Szkoda, że jak był w niewoli u Negana to go nie torturował wodą z mydłem. :P
Co jak co...ale scenę kąpieli Daryla to chęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęętnie obejrzę^^
https://tenor.com/view/will-ferrel-elf-shower-tall-bathe-gif-4950743