PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177267
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Jak można było ubić najładniejszą babkę w całym serialu?!! Jak już chcieli ją zabić to po cholerę rozwijali jej wątek i robili ludziom nadzieję? Po raz pierwszy przy Żywych Trupach popłakałem się :(((

ocenił(a) serial na 9
BOB_76

Bez serca to by byli gdyby zginął Daryl ,Rick lub Michonne, ale Beth ?!?!.Nie wiem za czym tu płakać, w końcu usuwają nic nie znaczące postacie z serialu.

3dluks

Gdyby zginął Daryl to twórcy wykazaliby się wspaniałomyślnością i jakimś rozsądkiem. W końcu przestaliby katować widzów po stokroć przeżutym materiałem.

ocenił(a) serial na 7
kamil10025

xd czyli jakbyś żył w apokalipsie, to jeśli "byłbyś zużytym materiałem" to miałyby cię wtedy trupy zjeść ? niezła myśl, dobrze, że nie tworzysz żadnych seriali, tylko siedzisz przed kompem i płaczesz :D

ostatnisprawiedliwy_1771

Cóż za idiotyczne myślenie. My mówimy o serialu telewizyjnym, który jest fikcją i przedstawia jakiś tam hipotetyczny obraz rzeczy. Jego zadaniem jest dostarczanie rozrywki widzowi i nie ma tutaj przełożenia na naszą rzeczywistość. Jeżeli jakiś jego element jest słaby i stanowczo przyczynia się do obniżenia jego kondycji to ma automatycznie zrobić wypad, bo po co trzymać coś co ogranicza pole twórcze i ciągnie całą resztę na dno? Obecność Daryla odbija się szerokim i mocno negatywnym echem na większości aspektów TWD i to jest akurat rzecz na którą zwraca uwagę coraz więcej odbiorców tej produkcji.

ocenił(a) serial na 9
BOB_76

No i do tego umarła w tak prosty sposób.Po co się do niej pchała,dlatego,że nie chciała puścić Noaha? Mogliby go odbić lub cokolwiek.Widać,że chcieli jej się szybko pozbyć nie ważne jak.

ocenił(a) serial na 4
BOB_76

Co jak co, ale jak dla mnie to Lauren, Sonequa czy Christian są ładniejsze od Emily.

ocenił(a) serial na 7
Badly

Lauren to jest seksbomba! Emily jej może buty czyścić!