PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 179 tys. ocen
7,8 10 1 178548
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

A tymczasem calutki odcinek to nudna i ciągnąca się jak flaki z olejem historia Morgana.

ocenił(a) serial na 10
Lukininho

Jesli chodzi o Glenna to musimy sie uzbroic w cierpliwosc i poczekac az do 7..

ocenił(a) serial na 8
markul91912

Szczerze mówiąc postać żółtka irytuje mnie od samego początku, teraz się trochę wyrobił więc jest mi obojętne czy to jego flaki widzieliśmy.

ocenił(a) serial na 8
markul91912

Czemu aż do 7 odcinka? A co z 5 i 6?

AnnArgo

W 5 odcinku czekają nas nudy w Alexandrii.
Pewnie dopiero w 7 i 8 odcinek będą mocne.

ocenił(a) serial na 6
returner

Ciekawi mnie, czy każdy sezon serialu będzie miał taką budowę, że jak tylko coś się zadzieje, to od razu trzeba rozwalić grupę na osiem podgrupek i jeszcze wcisnąć między nie jakiś odcinek retrospekcyjny :D Zdaje się, że od Gubernatora robią to notorycznie.

ocenił(a) serial na 7
Lukininho

Jeden z najlepszych odcinków tego uważasz za nudę...Cóż, pewnie gdyby wpadł między hordę Vin Diesel z dwoma karabinami maszynowymi w ręce i butelką koktajlu mołotowa w zębach, byś miał w majtkach brązowo.

ocenił(a) serial na 8
killer83_2

Historia tego całego szalonego Morgana też mnie średnio interesuje.

ocenił(a) serial na 7
Lukininho

No właśnie o tym przecież piszę. Gdyby Morgan miał facjatę Vina Diesla i latał z kałasznikowem strzelając do zombie po każdym odcinku musiałbyś zmieniać ofajdane majty. Napisałbym więcej o twojej filmowej wrażliwości ale z grzeczności chyba przemilczę.

ocenił(a) serial na 8
killer83_2

Naprawdę wiele ciekawszych rzeczy działo się w tym czasie i wiele ciekawszych rzeczy można zobaczyć niż historię tego świra z kijkiem.