Dobra, odcinek jest już od kilku dni w wersji HD na YT, więc czas na podsumowanie nowego otwarcia. Muszę przyznać że odcinek wyjątkowo dobry, bez zbędnych dialogów, posuwający znacznie akcje do przodu. Bardzo ciekawie przedstawiono przemianę Neegana i jego relacje z małą, potwierdzony zgon Jezusa, pojmanie córki Alfy, obóz szeptaczy na deser i pojmanie dwóch członków Aleksandrii. Z dawnych nawyków- zaciazona Rosita. Na plus klimat odcinka, zwlaszcza spotkanie w lesie na koncu. Wszystko wskazuje na to, że akcja mocno przyspieszy i koncentruje się w końcu na wątku Neegana. Mocne 7.
Nadal piecze najlepsze ciasteczka w tej części świata.Żaden byle Szeptacz nie będzie tego podważał :)
Jeszcze bym nie liczył akcji kiedy Judith strzeliła z kilkunastu metrów w opone jadącego Negana. Dobra to można jakoś wytłumaczyć, że miała farta ale co ona robiła na jakiejś autostradzie sama z rewolwerem i kataną na plecach :D nie wiem jak daleko te miejsce jest od osady ale czy tego dziecka tam nikt nie pilnuje i ona chodzi sobie gdzie chce?
Zrobili z niej najwyższej klasy superbohatera. Nikt nie może podważyć jej decyzji a do tego ma supermoce.
Ona ma kapelusz i rewolwer Ricka, któż jej może zagrozić? A taki Negan bez swej pałki, co ma zrobić? Ledwo kurtkę znalazł, a już go kundle gonią :)
Kundle z wyjątkowo ujowym węchem;) Gdyby miały dobry, to by warowały pod szafką do umarnięcia Niiganowego:)
Te kundle były tam wystarczająco długo by przekonać się , że są Neganami.Swego nie pogryzą :)
A swoją drogą Inid czy jak jej tam, jeszcze niedawno zimziała się z Carlem pod drzewem, a obecnie mimzia się z gościem z Neganowa , który jest chyba znacznie od niej starszy. Po krawędziach stąpa ta nasza Inid :)
Daleko mi do wkurzenia. Oglądam TWD od początku, widziałem tyle wkurzających rzeczy, które uczynili z tym serialem, że wkurz mi niegroźny .
No ale Carl był młodszy od Enid. A teraz Enid jest młodsza od Neganczyka, czyż nie ?
Ale tam był tylko bibmer i fakas. Nawet nie ujęła go w swoim pamiętniczku :)
Ok, niech Enid będzie szczęśliwa .
Haszcze to styl Daryla, ale dla brudno-czupro-głowego to za mało czasu. Do Carol zabierał się 8 sezonów, by przegrać z Królem podrywu :)
Ja się nie czepiam!! Nic nie mam do brodaczy - mam nawet jednego osobistego - ale to to co on ma to jakiś tragizm w czystej postaci ;)
To w ogóle jest jakiś absurd, że mała dziewczynka strzela z takiego rewolweru. Przecież ta broń ma taki odrzut, że po wystrzale powinna upaść, nakryć się nogami i jeszcze przy okazji wypaść z kapci.
Swoją drogą tak po macoszemu potraktowano wątek ciąży Rosity a tu takie akcje rodem z telenoweli :D Rosita jest z Gabirielem, Eugen ją kocha a ona ma dziecko z doktorkiem z tego co zrozumiałam :D
Ej, faktycznie "Moda na sukces":D
"Brooke, odbierzesz dzieci ze szkoły?"
"Ale które? Te które mam z tobą, z twoim ojcem czy z twoim synem?":P
I nauczy tego i owego;) Judżin znów kogoś podryzł- tego doktorka, co go opatrywał. Nie chcę wiedzieć, gdzie...
Znowu się czepiasz:D
telewizji nie ma, "Ukryta prawda" czy "Sanatorium miłości" nie leci....cóż począć?:>