PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177788
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Sezon 1 3 przestępców, Ed, nieprzedstawieni kobieta i mężczyzna w obozie, Amy, Jim, Jacqui, Jenner Sezon 2 Otis, Sophia, 2 mężczyzn w barze oraz jeden ich obozu, Dale, zakładnik grupy, Shane, Jimmy, Patricia Sezon 3 T-dog, Lori, mężczyzna zabity przez Michone w domu, żołnierze w helikopterze, żołnierze zabici przez Gubernatora, Andrea, Milton, mężczyzna z plecakiem, jeden z mieszkańców miasteczka, żołnierz, który przeżył wybuch helikoptera, Merle, ludzie Gubernatora (niektórzy byli przedstawieni), Oscar, Axel, Thomas, Dryblas, Andrew, Ben, Allen, Donna Sezon 4 Patrick, mieszkańcy więzienia, którzy umarli na wskutek choroby, doktor Subramanian, ojciec Lizzy i Mike, Lizza, Mike, Mitch, Lilly, córka Lilly, Martinez, Pete, ludzie w autobusie, mieszkańcy więzienia, którzy zginęli podczas walki z Gubernatorem, ojciec Lilly i Tary, ludzie Martineza, później Gubernatora, Alicie - We wszystkich sezonach zginęło pełno ZOMBIE.

ocenił(a) serial na 10
mikolaj_Osinski_filmweb

W 4 sezonie zginęli jeszcze Joe i jego ludzie.

ocenił(a) serial na 10
mikolaj_Osinski_filmweb

Jeszcze zginą Hershel .

ocenił(a) serial na 6
mikolaj_Osinski_filmweb

Syn Morgana - Duane, Ceasar Martinez... Nie wiem tylko dlaczego to wypisujesz??? :|

ocenił(a) serial na 6
Arolowy

Martinez wpisany... Aha...

użytkownik usunięty
Arolowy

Ten zakładnik grupy to Randall.

ocenił(a) serial na 10
mikolaj_Osinski_filmweb

Ci dwaj z baru to Dave i Tony

ocenił(a) serial na 10
blade96

Wiedziałem kiedyś, zapomniałem jak się nazywają.

ocenił(a) serial na 10
mikolaj_Osinski_filmweb

A w związku z Duanem, to o nim było tylko wspomniane. Tak samo można by wpisać żone Gubernatora, brata i matkę Beth.

ocenił(a) serial na 10
mikolaj_Osinski_filmweb

Ale Duana jednak widz poznal a zony Gubernatora nie